Artikkeli: Tampere

4.2.2021 klo 08:32

Aaron Kallinen: lapsiperheiden asialla

Yhteistoimisto Ylävitonen on vasemmistolaisen toiminnan tukikohta Tampereella.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Aaron Kallinen:

‒ Minun Tampereeni on kasvava ja viihtyisä kaupunki, joka tarjoaa kodin erilaisista taustoista tuleville ihmisille. Minun Tampereellani on tilaa niin yksinasuville kuin lapsiperheille; yhtä lailla pienituloisille kuin paremmin toimeentuleville. Erilaiset elämäntavat eivät ole minun Tampereellani vastakkain, vaan muodostavat yhdessä moni-ilmeisen ja suvaitsevan kaupungin. 

‒ Pyrin huomioimaan erilaiset näkökulmat asioihin. Haluan tehdä päätökset harkiten, mutta en toisaalta lykätä päätöstentekoa päättämättömyyden vuoksi. Arvostan päätöksenteossa pitkäjänteisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Haluan nähdä kannattamieni uudistusten toteutuvan myös käytännössä ja parantavan tamperelaisten arkea. 

‒ Hyvää Tampereella on monipuolinen kulttuuritarjonta ja omaperäinen ja viihtyisä kaupunkikulttuuri.

‒ Hyvää on myös kattava koulutustarjonta. Parannettavaa on muun muassa työllisyystilanteessa ja vastavalmistuneiden uranäkymissä. Oppilaitoksista valmistuneille pitäisi olla tarjolla enemmän vaihtoehtoja rakentaa työuraansa Tampereella. Osa lapsista ja nuorista voi huonosti. Huono-osaisuutta pitäisi ehkäistä nykyistä enemmän. 

Perheenisä Koillis-Tampereelta

‒ Asun perheeni kanssa Atalassa. Perheeseeni kuuluvat puoliso, kaksi lasta ja kissa. Tärkein liikuntaharrastukseni on tällä hetkellä lenkkeily, jota tykkään harrastaa lähialueiden lenkkipoluilla. Jalkapallo on myös urheilumuotona lähellä sydäntä, tällä hetkellä lähinnä penkkiurheilijan roolissa.

‒ Kotimaan politiikan lisäksi seuraan mielenkiinnolla kansainvälistä politiikkaa. Minua kiinnostaa etenkin Espanjan politiikka, sillä olen asunut maassa jonkin aikaa.

Puoluetyöntekijä ja ay-aktiivi

‒ Työskentelen vasemmistoliiton toiminnanjohtajana keskisellä alueella, eli Pirkanmaan lisäksi Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla. Työssäni olen paljon tekemisissä kuntavaikuttajien kanssa ja pääsen tutustumaan kuntien tilanteeseen eri puolilla Suomea. Työssäni ja vaikuttamistyössäni olen pyrkinyt edistämään sosiaalisen tasa-arvon toteutumista. Esimerkiksi asunnottomuuden ehkäisemiseksi tehtävä työ on ollut lähellä sydäntäni. Olen toiminut myös työntekijöiden edunvalvonnan parissa ammattiosastoni aktiivina. 

Aaron Kallinen 

toiminnanjohtaja 

39 -vuotias, asuu Atalassa 

0442063332   

sähköposti: aaro[at]aaronkallinen.fi

facebook

twitter

verkkosivu

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *