Artikkeli: Tampere

19.2.2021 klo 08:04

Leila Tilvis: lisää kohtuuhintaisia asuntoja

Talvipakkastenkin keskellä odotan kesää - se on niin ihanaa aikaa!

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Leila Tilvis:

‒ Minun Tampereeni on kaikille hyvä paikka elää ja asua. Toivon todella, että kaikille löytyy kohtuuhintainen asunto. Unohtamatta kuitenkaan isompia asuntoja tarvitsevia, että myös he tarvitsevat kohtuuhintaisia asuntoja. Kaupungin on huomioitava korona-aikana vuokra-asunnoissa asuvat eri alojen työntekijät, jotka on lomautettu ja ehkä irtisanottu, esimerkiksi luopumalla yhden vuokran perimisestä tai jotenkin muuten. Tampereen pitää olla paikka, jossa ihmiset pystyvät asumaan rauhassa keskenään.

‒ Kaupungin on suunniteltava turvalliset tiet ja kevyenliikenteen väylät autoilijoille, kävelijöille, pyöräilijöille ja pyörätuoleilla liikkuville. Niitä on myös korjattava jos käytössä huomataan ongelmia. Opiskelijoita, koululaisia ja pienempiä lapsia ei pidä myöskään unohtaa. Heillä pitää olla turvallisia tapoja viettää vapaa-aikaa yksin, keskenään tai vanhempiensa kanssa. Kenenkään ei pidä kiusata ketään! 

 ‒ Olen sanavalmis ja rohkea. Sanon asioita ääneen, kysyn ja kyseenalaistankin, jos on tarve. Olen kouluttautunut hallitusyhteistyöhön. 

‒ Hienoa, että Tampereella on nyt tekojäärata! Se takuulla saa yhä useammat ihmiset, niin lapset, nuoret kuin vanhemmatkin liikkumaan. Kaupunki on panostanut virkistysalueiden kunnossapitoon eri puolilla kaupunkia. Hyvä, että leikkikenttiä korjataan, vaikka onkin harmi, että niiden määrä vähenee. Ratikasta en osaa sanoa vielä mitään, koska ainakin oma matkani työpaikalle ja Tampereen keskustaan muuttuu ehkä hankalammaksi. 

‒ Olen 57-vuotias ja asun mieheni kanssa kahden. Minulla on kaksi aikuista poikaa, joista toinen on opiskelija ja toinen töissä.

Dekkareita ja työsuojelua

‒ Linnainmaalla on hyvät ulkoilumaastot, joita käytän kävelyilläni. Tämän lisäksi pidän myös lukemisesta; nyt juuri ovat dekkarit luettavana. Tämän lisäksi katselen myös paljon televisiota, niin sarjoja kuin elokuvia. Tietenkin katselen myös ajankohtaisohjelmia. Olen kiinnostunut monista asioista. 

‒ Olen työsuojelutarkastaja. Toivon, että työskentelyni mahdollistaa työpaikoille turvallisempia ja terveellisempiä tapoja tehdä työtä. Yhteistyö on tärkeätä kaikkien osapuolten kesken. On tärkeätä kuulla niin työnantajia kuin työntekijöitä.

‒ Kun olin Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n hallituksessa, sain mielestäni asioita hyvin läpi. Tämän jäsenyyden jälkeen olin noin vuoden YH-kotien hallintoneuvostossa. 

Leila Tilvis

työsuojelutarkastaja 

57-vuotias 

asuu Linnainmaalla 

0505332335 

sähköposti: leila.tilvis[at]gmail.com

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *