Artikkeli: Tampere

19.2.2021 klo 12:31

Hannu Seppä: vahvoin askelin tulevaisuuteen

Omatoimimatkailu luo perspektiiviä

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Hannu Seppä:

‒ Minun Tampere on vahva ja kehittyvä, aikaansa seuraava kaupunki, joka kehittyy aikalaistensa kehittyessä. 

‒ Olisin vahva, analyyttinen ja itsenäinen, mutta erittäin yhteistyökykyinen päättäjä, jonka näkemykset perustuvat laajaan, ennakkoluulottomaan, humaaniseen ja perusteltuun näkemykseen. 

‒ Tampere on keskittynyt voimakkaasti rakentamiseen ja infran kehittämiseen ja on osaltaan luonut mittavat kehitysmahdollisuudet, joiden valtakunnalliseen hyödyntämiseen olisi nyt panostettava.

‒ Rakentamisen jalkoihin jäänyt kulttuuri- ja liikuntakehitys tulisi saattaa uudelle tasolle siten, että yhteiskuntaluokasta riippumatta jokaisella olisi matalan kynnyksen mahdollisuus hyödyntää tarjottavia palveluita. 

Tulevaisuutta pelkäämätön työläinen

‒ Olen Kalevassa asuva murrosikäisen tytön kiukunpurkausautomaatti ja aktiivisesti liikuntaa harrastava vaeltaja. Jalkapatikassa ja pyöräilyllä maailmaan tutustuminen on antanut suunnattomasti perspektiiviä elämään ja luonut avaran, uutta pelkäämättömän suhtautumisen muutoksiin ja ihmisiin. Kolhut ja karikot ovat tehneet minusta tinkimättömän, elämää janoavan etsijän.

Työnjohtaja ja kulttuurivaikuttaja

‒ Olen rakentamisen monimuotoinen toimija ja työnkuvaani kuulu korjaus- ja infrarakentamisen työnjohto, suunnittelu ja konsultointi. Myös käsillä tekeminen on iso osa työnkuvaa. Kulttuurisella saralla toimin kirjoittajana ja kiertävänä sessiomuusikkona.
. 

Hannu Seppä

työnjohtaja 

59 -vuotias

asuu Kalevassa 

0400616522

sähköposti: hannuseppa[at]hotmail.com

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *