Artikkeli: Tampere

18.2.2021 klo 08:24

Mirja Juusola: ihmiset ja arvot kyseessä

Lapsuuteni maisemissa otettu kuva, josta toivottavasti myös välittyy kiintymykseni luontoon ja luonnossa liikkumiseen.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Mirja Juusola: 

‒ Minun Tampereeni on hyvä ja turvallinen paikka olla ja asua, iästä ja tulotasosta riippumatta. Ihmisillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin palveluihinsa ja palvelut on pääosin turvattu lähipalveluina. Joukkoliikenne on sujuvaa. Luonnonmukaisuutta on ennallistettu. Liikunta eri muodoissa on turvattu kaupunkilaisille. 

‒ Päättäjänä kuuntelen kuntalaisia ja arvostan erilaisia mielipiteitä. Vien asioita eteenpäin päättäväisesti ja pitkäjänteisesti. Arvomaailmaani kuuluu oikeudenmukaisuus sekä ihmisen itsemääräämisoikeuden toteutuminen. Haluan turvata kuntalaistemme palvelut myös heille, jotka eivät niitä itse pysty vaatimaan. 

‒ Tampere on vetovoimainen ja kehittyvä kaupunki. Rakentaminen on hyvällä tolalla. Ratikka kulkee. 

‒ Parannettavaa on edelleen sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisessä. Palvelujen on oltava oikea-aikaisia ja ennaltaehkäiseviä sekä ihmisten voimavaroja lisääviä. Päihde- ja mielenterveyspalvelut tulee saada tarpeita vastaaviksi. Lasten ja nuorten hyvinvointiin tulee panostaa esimerkiksi koulukiusaamisen ja lapsiperheköyhyyden poistamisella. Henkilöstön hyvinvoinnista on huolehdittava. Näiden hoitamiseksi tarvitaan riittävät resurssit. 

Eläkkeelläkin aktiivinen elämänvaihe

‒ Elän aktiivista elämää pientalossa mieheni kanssa. Minulla on kaksi lasta ja neljä lastenlasta, jotka ovat elämäni suola. Pienempien lastenlapsien kanssa vietän paljon laatuaikaa ja tarvittaessa hoidan heitä. Käsitöitä teen aina kun vapaata aikaa löytyy. Liikunnalla sekä kesällä puutarhan hoidolla huolehdin omasta jaksamisestani. Minulle on luontaista hoitaa yhteiskunnallisia asioita.

Ay-toiminta osana työelämää 

 ‒Työurani olen tehnyt Tampereen yliopistollisessa sairaalassa perushoitajana, joka on unelma-ammattini. Hoitotyötä olen tehnyt pyyteettömästi sydän mukana potilaan etua ajatellen.

‒ Kolmivuorotyön ohella olin aktiivisesti mukana ammattiyhdistystoiminnassa koko työurani ajan Superin eli Suomen lähi- perushoitajien liiton eri tehtävissä luottamushenkilönä sekä Superin liittohallituksen jäsenenä. PSHP:n eli Pirkanmaan sairaanhoitopiirin yhteistyötoimikunnassa olin mukana pitkään. Työelämäni kaksi viimeistä vuotta olin työssä Super-liiton edunvalvonnassa. Meidän työntekijöiden edunvalvonta on ollut tärkeä osa elämääni. Työelämästä pois jäätyäni lähdin mukaan kunnallispolitiikkaan.

Mirja Juusola

perushoitaja eläkkeellä

69 -vuotias

asuu Vuohenojalla 

sähköposti: mirja.k.juusola[at]gmail.com

 

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Kommentteja: 1

  1. Nyt tuli vanhalle väelle mainos Tamperelaisessa!Olen kyllä lukenut KU:sta vaalitilaisuuksista,mut huonosti liikkuvana ei tule lähdettyä ja itsellä on jo numero tiedossa.Ehdokaslista on kyllä kattava.Onnea ja menestystä kaikille 😍 toivoo Olga

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *