Artikkeli: Tampere

18.2.2021 klo 12:40

Tatu Jeskanen: Yhteisten asioiden edistäminen on vuorovaikutusta 

Vapaa-aikaani vietän paljon treenikämpällä. Harrastetiloissa syntyy tamperelaista kulttuuria ja jokainen voi irtautua hetkeksi arjen myllerryksestä.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Tatu Jeskanen:

‒ Minun Tampere on modernin kaupunkielämän keskus. Tampere tarjoaa laadukkaita peruspalveluja, virkeää kulttuurielämää sekä luonnonläheisyyttä. Tampere on vetovoimainen opiskelijakaupunki, ja oppilaitosten hyvinvointi on perusedellytys kehittyvälle, monipuoliselle sekä suvaitsevalle kaupunkikuvalle. 

‒ Olen osaava ja kokenut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Tuon päätöksentekoon ammatillista osaamista, yhteistyökykyä sekä kehittävää otetta. Pohjaan omassa työssäni, kuten elämässä yleensäkin, päätöksentekoni hyvin perusteltujen tosiasioiden varaan. Tapani toimia on yhteistyöhön perustava, sillä se antaa minulle tilaisuuden kuulla eri näkökulmia oman mielipiteeni perustaksi. 

‒ Tampereen terveyspalvelut ovat kasvavia. Julkinen liikenne kehittyy kohti kaupungin tarpeita. Tampereella on runsaasti tarjolla kulttuuritapahtumia sekä vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Terveyspalveluita suunniteltaessa on syytä kiinnittää huomiota peruspalveluiden alueellisen saatavuuden tasapuolisuuteen. Korkeakulttuurin kasvaessa ja kulttuurielämän kaupallistuessa riippumattomat ja omaehtoiset kulttuurisisällöntuottajat ovat usein ahtaalla. Tampere on aina hengittänyt alakulttuureista. Kevyenliikenteen väyliä, etupäässä pyöräilyreittien toimivuutta ja turvallisuutta tulee edistää. 

Saimaalta Pyynikille 

‒ Olen Saimaan vesistöjen ääreltä Tampereelle noin 20 vuotta sitten muuttanut intohimoinen musiikin harrastaja. Soitan useammassa bändissä, ja olen kiinnostunut myös kirjallisuudesta sekä taiteesta yleisesti.

‒ Harrastan vapaa-ajallani pyöräilyä ja sulkapalloa sekä seuraan aktiivisesti jalkapalloa. Minulle tärkeää on luonto, joka näkyy erityisesti veneilyharrastuksena ja vesistöjen hyvinvoinnin vaalimisena. Olen myös kiinnostunut historiasta sekä eri kulttuureista, ja avarakatseisuus sekä suvaitsevaisuus ovat minulle tärkeitä perusarvoja.

Vastuullisesti arvostava 

‒ Olen kulkenut sosiaali- ja terveysalan nuoresta lähihoitajasta alan johtamisen ylempään korkeakoulututkintoon saakka. Työelämässä olen toiminut päivystyspoliklinikalla, ensihoidossa, lastensuojelussa ja myöhemmin maahanmuuttotyön parissa. Matka nuoresta hoitajasta vastaanottokeskuksen johtajaksi on ollut avartava.

‒ Olen kohdannut elämää laajasti kaikkine sen raadollisuuksineen ja ihmeellisyyksineen. Ihmisarvo ja oikeudenmukaisuus ovat minulle keskeinen arvoperusta.

‒ Olen elämäni aikana tottunut ottamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä vaativissakin olosuhteissa. Uskon tämän kantavan eteenpäin myös poliittisissa luottamustoimissa.

Tatu Jeskanen 

sairaanhoitaja YAMK, yksin maahan saapuneiden turvapaikanhakijoiden

ja oleskeluluvan saaneiden alaikäisten hybridiyksikön johtaja 

37 -vuotias, asuu Pyynikillä

sähköposti: JeskanenTatu[at]gmail.com

facebook

twitter

blogi

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *