Artikkeli: Parkano, Pirkanmaa

21.2.2021 klo 12:05

Parkanon vasemmisto asetti ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat

Tähän mennessä asetetut Parkanon vasemmistoliiton ehdokkaat, vasemmalta Antero Pihlajamäki, Elisa Huhtasalo, Kauko Kaitaranta, Yrjö Kuivasniemi ja Petri Vahosalmi.

Parkanon vasemmistoliitto on asettanut viisi ensimmäistä kuntavaaliehdokasta. Ehdokkaiksi lähtevät lähihoitaja Elisa Huhtasalo, eläkkeellä oleva sahamestari Kauko Kaitaranta, eläkeellä oleva, kiinteistön vesi- ja viemärilaitteistosta (kvv.) vastaava työnjohtaja Yrjö Kuivasniemi, metallimies Antero Pihlajamäki ja hitsaaja Petri Vahosalmi.

Parkanossa lähdetään nyt kuntavaaleihin ensimmäistä kertaa osaston pitkäaikaisen puheenjohtajan Veijo Niemensivun poismenon jälkeen. Uusi tilanne vaatii totuttelua, mutta vaalivalmistelut on silti saatu etenemään.

Parkanossa valitaan 31 valtuutettua. Vasemmistoliiton paikkamäärä nykyisessä valtuustossa on kaksi. Istuvat valtuutetut ovat Antero Pihlajamäki ja Veijo Niemensivun tilalle valtuutetuksi viime vuonna noussut Elisa Huhtasalo.

Vasemmistoliitto etsii Parkanossa lisää kuntavaaliehdokkaita. Ehdokkuudesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Antero Pihlajamäkeen tai Pirkanmaan vasemmiston toiminnanjohtaja Aaron Kalliseen.

III

Parkanon vasemmiston kotisivut ja yhteystiedot

Pirkanmaan vasemmiston yhteystiedot

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *