Artikkeli: Tampere

6.5.2021 klo 07:38

Helge Hanhisalo: Tampere paremmaksi ja siistimmäksi

Helge Hanhisalo viihtyy kotona ja harrastuksissa.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Helge Hanhisalo:

– Minun Tampereeni on turvallinen, siisti ja vetovoimainen kaupunki, jossa kaikilla ihmisillä on mahdollisuus hyvään toimeentuloon, koulutukseen ja työpaikkoihin. Myös harrastusmahdollisuudet kuuluvat jokaiselle, varsinkin nuorisolle, tulotasosta riippumatta. 

– Olisin päättäjänä ihmisiä kuunteleva, ja rohkea viemään asioita eteenpäin. 

– Tampereella suhtaudutaan asioihin ennakkoluulottomasti ja ollaan valmiita uudistuksiin. Parantamisen varaa kuitenkin löytyy, esimerkiksi vanhustenhoitoon pitäisi saada lisää resursseja ja henkilökuntaa. 

Perhekeskeinen isä

– Olen 54 -vuotias, työssäkäyvä, naimisissa oleva kahden lapsen isä Lamminpäästä. Olen hyvin perhekeskeinen ja kotona viihtyvä ihminen. Harrastan jalkapalloa ja lenkkeilyä, rentoudun myös ulkoilemalla koiran kanssa metsässä.

Luotettava monitoimimies

– Työskentelen kiinteistönhoitajana. Työhöni kuuluvat sekä sisä- että ulkotyöt. Parasta työssäni onkin juuri monipuolisuus ja ihmisten kohtaaminen. Olen työskennellyt myös luottamusmiehenä. Vapaa-aikana olen ollut mukana asukastoiminnassa toimikunnan puheenjohtajana.

Helge Hanhisalo

kiinteistönhoitaja

54 –vuotias 

asuu Lamminpäässä 

facebook

 

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *