Artikkeli: Pirkanmaa, Tampere, Vasemmisto

24.10.2021 klo 13:19

Vasemmisto keskustorin koleassa säässä

Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen oli ehtinyt kiireiltään Pirkanmaalle. Kahvia teltassa tarjoilee Leena Sulkanen-Rodriguez, joka on lähdössä Pirkanmaan Vasemmiston ehdokkaaksi aluevaaleissa. (Kuva: Markku Uusiniemi)

Vasemmiston kansanedustajat ja puolueen johto kiersivät jälleen maakuntaa perjantaina ja lauantaina. Niin puolueen kolmas varapuheenjohtaja Jouni Jussinniemi kuin kansanedustajat Anna Kontula, Markus Mustajärvi ja Hanna Sarkkinen oli mahdollista tavata eri puolilla Pirkanmaata. Lisäksi puolueen toinen varapuheenjohtaja Minna Minkkinen oli tavattavissa Tampereen keskustorilla.

Sää viikonloppuna oli kolea ja ensilunta enteilevä, mutta koleassakin lämmittivät kahvi ja usko parempaan huomiseen. Markku Uusiniemi tavoitti kameroineen puolueen merkkiväkeä Tampereella.

Kuvassa vasemmiston kansanedustaja ja eduskunnan puolustusvaliokunnan jäsen Markus Mustajärvi (vasemmalla) keskusteli Tampereen Vasemmiston kunnallisjärjestön puheenjohtaja Jouni Sirénin kanssa hävittäjähankinnoista. Vasemmistoliiton toinen varapuheenjohtaja ja Tampereen kaupunginvaltuutettu MInna Minkkinen ohjeisti varavaltuutettu Johannes Tolosen kanssa kuvaajaa. Kumpikin on Pirkanmaan Vasemmiston ehdokas aluevaaleissa. Pirkanmaan Vasemmiston kansanedustaja Anna Kontula on tentattavana kahviteltassa oikealla.

Raikkaanpuoleisessa säässä kahvi teki kauppansa Pirkanmaan Vasemmistoliiton teltalla Tampereen Keskustorilla.

Leena Sulkanen-Rodriguez ja kansanedustaja Anna Kontula sote-keskusteluissa, oikealla vasemmistoliiton aluetyöntekijä Aaron Kallinen, Johannes Tolonen ja Minna Minkkisen pää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *