Artikkeli: Pirkanmaa

29.11.2021 klo 15:30

Pirkanmaan Vasemmiston aluevaalien ehdokaslista viimeistelyä vailla

Pirkanmaan Vasemmisto kokousti Tampereella. Pöydän ääressä kokousta johtivat Aaron Kallinen, Antti Salonen ja Virva-Mari Rask. Kansanedustaja Anna Kontula piti kokouksessa poliittisen tilannekatsauksen. (Kuva: Aaron Kallinen)

Vasemmistoliiton kaikki 98 aluevaaliehdokasta Pirkanmaalla (Päivitetty 14.12.2021)

Pirkanmaan Vasemmisto viimeisteli ehdokaslistansa aluevaaleihin ja julkaisi ohjelmansa tammikuussa 2022 pidettäviin vaaleihin. Kokouksessa julkistettiin kahdeksan uutta nimeä ehdokaslistalle. Pirkanmaan Vasemmiston aluevaalien ehdokkaista on nyt julkistettu 94. Loputkin ehdokkaat piirijärjestöllä on takataskussaan ja ne julkaistaan joulukuussa.

Uusia ehdokkaita tässä julkistuksessa ovat Anna Haaponiemi ja Kalle Tuunanen Tampereelta; Juhani Jara, Mira Nurmi ja Jukka Saari Akaasta; Reijo Kahelin Orivedeltä; Minna Lihavainen Ylöjärveltä; ja Hanna Pitkänen Sastamalasta.

Aluevaaliohjelmassaan Pirkanmaan Vasemmisto korostaa palveluiden saatavuutta kaikkialla hyvinvointialueella, sosiaalityön merkitystä, hoidon yhdenvertaisuutta sekä hyvää työnantajuutta. Pirkanmaan Vasemmisto haluaa palveluiden ja tuen tavoittavan ihmiset kaikissa elämäntilanteissa. Lisäksi piirijärjestö korostaa, että demokratiaan ja kansalaisten kuulemiseen tulee hyvinvointialueen hallinnossa kiinnittää huomiota.

Piirihallitus valittu vuodelle 2022

Pirkanmaan Vasemmisto sai viikonlopun kokouksessa myös uuden piirihallituksen. Puheenjohtajana jatkaa Virva-Mari Rask Lempäälästä. Varapuheenjohtajina toimivat Aapo Niemi Tampereelta ja Anne Lappalainen Orivedeltä.

Varsinaisina jäseninä toimivat Tampereelta Sanna-Maria Anttila, Airi Karjalainen ja Veijo Laitinen; Akaasta Marjatta Kivi ja Mira Nurmi; Ylöjärveltä Mika Koivula, Erkki Moisio ja Tiina Taipale; Valkeakoskelta Ira Lod-Villberg; Hämeenkyröstä Mirka Löf; Virroilta Pirkko Mikkola; Nokialta Anne Nyman ja Marja-Leena Torkki; Sastamalasta Hanna Pitkänen ja Leena Saarela; Pirkkalasta Hannele Ranta; Kangasalta Timo Rautanen; Lempäälästä Esa Salminen; ja Parkanosta Petri Vahosalmi.

Lisäksi varajäseninä toimivat Timo Haapanen (Sastamala), Ilkka Hirvi (Tampere), Aaron Kallinen (Tampere), Yrjö Kuivasniemi (Parkano) ja Jarno Tuohiniemi (Nokia).

 

Vasemmistoliiton kaikki 98 aluevaaliehdokasta Pirkanmaalla (Päivitetty 14.12.2021)

Pirkanmaan Vasemmistoliiton sote-vaaliohjelma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *