Artikkeli: Akaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Pirkanmaa, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

29.4.2022 klo 10:32

Vappua juhlitaan jälleen yhdessä – Pirkanmaan vappuopas

Työväen vappua juhlitaan jälleen perinteisin vappumarssein, vappujuhlin, muistotilaisuuksin ja musiikkitapahtumin eri puolilla Pirkanmaata. Vasen Kaista -verkkolehden vappuopas kattaa 32 tilaisuutta 12 pirkanmaalaisessa kunnassa.

Suurin osa vappujuhlista ja muistotilaisuuksista järjestetään paikallisten työväen poliittisten ja ammattijärjestöjen voimin. Juhlapuheiden pitäjistä useimmat ovat kunnallisvaltuutettuja ja ammattiyhdistysliikkeen luottamushenkilöitä. Teollisuusliiton 1. varapuheenjohtaja Turja Lehtonen puhuu Akaassa ja Sastamalassa, JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine Tampereella.

Kansanedustajatkin ovat liikkeellä. Hämeenkyrössä puhuvat vasemmistoliiton Anna Kontula ja sosiaalidemokraattien Pia Viitala, Sastamalassa sosiaalidemokraattien Ilmari Nurminen, Tampereella Kontula ja Nurminen. 

Työväen vapputilaisuudet Pirkanmaalla löytyvät täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *