Artikkeli: Lempäälä, Pirkanmaa

14.7.2022 klo 18:44

Lempäälän vasemmisto kutsuu Kuokkalankosken markkinoille ensi lauantaina

Satu Kosola toivottaa kaikki tervetulleiksi Kuokkalankosken markkinoille ensi lauantaina. Kuvassa Kosola vasemmiston teltalla viime vuoden markkinoilla.

Lempäälän Vasemmisto on taas perinteisesti mukana Kuokkalankosken markkinoilla. Paikalla ovat kunnanvaltuutetut Hannele Lehikoinen ja Satu Kosola sekä iso joukko muita Lempäälän Vasemmiston aktiiveja. 

– Teltallamme voit ratkoa visaisia sanaristikoita ja jutella kanssamme niin paikallispolitiikasta kuin valtakunnan puheenaiheista. Myös ihan arkinen juttelu on sallittua, lupaa Satu Kosola.

Pirkanmaan aluevaltuutetut Anna Kontula ja Anne Nyman jatkavat kaksi viikkoa sitten Längelmäveden kesäpäivästä alkanutta kesämarkkinakiertuettaan. He ovat tavattavissa vasemmiston teltalla kello 12–13. Vara-aluevaltuutettu Satu Kosola on paikalla koko päivän.

Kuokkalankosken markkinat jo 24. kerran

Hakkarin Kartanon ympäristössä järjestettävät Kuokkalakosken markkinat järjestetään jo 24 kerran. Mukana on lukuisten järjestöjen ja yhteisöjen kojuja ja telttoja ja ohjelma on monipuolinen, erityisesti lapsiperheitä on ajateltu.

Pääesiintyjänä Tomi Markkolan ura on ollut nousujohteinen vuoden 1996 tangokuninkuuden jälkeen. Lastentaikuri Paspartuu esittää värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja kaikille muillekin jekkujen ystäville, lapsille on myös pomppulinna, poniratsastusta ja muuta ohjelmaa. Kosken partaalla kun ollaan, näyttävät Koskikellujat taitojaan virtaavan kosken kuohuissa.

Kuokkalankosken markkinat järjestää Lempäälän Rotaryklubi yhteistyökumppaneineen.

Lisätietoja:

Lempäälän Vasemmisto (Facebook)
Lempäälän Vasemmisto (Verkkosivut)

Kuokkalankosken markkinat

Lempäälän kunnanvaltuutetut Hannele Lehikoinen ja Satu Kosola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *