Artikkeli: Pirkanmaa, Pirkkala

22.5.2024 klo 15:18

Vasemmiston Li Andersson ja Mikko Aaltonen vierailivat Suupantorilla

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja ja eurovaaliehdokas Li Andersson puhui perjantaina Pirkkalan Suupantorilla. (Kuva: Jouni Kallioluoma)

Perjantaista helteistä iltaa vietettiin Suupantorilla eurovaalitunnelmissa. Paikalle saapuivat vasemmiston eurovaaliehdokkaat Li Andersson ja Mikko Aaltonen. Torille kertyikin mukavasti väkeä erityisesti vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Anderssonia tapaamaan. Useita selfieitä otettiin Anderssonin kanssa ja moni häntä halasikin. Tunnelma oli välitön ja kertakaikkisen lämmin – säätä myöten.

Andersson kertoi, että tulevissa eurovaaleissa on kysymys myös jokaisen suomalaisen elämään välittömästi vaikuttavista asioista. Euroopan unionin kautta säädellään monia elämänaloja, kuten työelämäkysymyksiä, luonnonsuojelua ja ilmastoasioita. Jos äärioikeisto pääsee vaikuttamaan EU:n päätöksentekoon, mennään monissa tärkeissä asioissa takapakkia. Siksi on tärkeää äänestää ja torjua äärioikeiston eteneminen vaaleissa.

Myös tamperelainen eurovaaliehdokas Mikko Aaltonen oli paikalla. Hän kertoi muun muassa Euroopan alueiden komitean työstä ja merkityksestä. Aaltonen on komitean jäsen.

Lisää aiheesta muualla verkossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *