Artikkeli: Uutiset 2013–2018

9.11.2013 klo 06:52

Tervetuloa baanalle

Vasen Kaista -lehti on syntynyt pirkanmaalaisten vasemmistolaisten toiveista ja tarpeista kertoa muillekin, mitä on tekeillä ja missä Pirkanmaan vasemmisto kulkee. Elokuussa alkanutta lehtiprojektia on vetänyt piirijärjestön varapuheenjohtaja, Sinikka Torkkola.  Torkkola on koulutukseltaan toimittaja. Tällä hetkellä hän työskentelee viestinnän tutkijana ja pääluottamusmiehenä Tampereen yliopistossa. Lehden toimitussihteerinä toimii Tiina Jalava, jonka monet tuntevat myös piiritoimiston hoitajana. Lehteä toimitetaan pääosin vapaaehtoisvoimin. Tällä hetkellä mukana on  parisenkymmentä toimittajaa, kuvaajaa ja kirjeenvaihtajaa.

– Lähdemme liikkeelle pienestä ja katsomme, mihin rahkeet riittävät. Vaikka ensimmäisenä tavoitteena onkin parantaa Pirkanmaan vasemmiston sisäistä tiedonkulkua, niin ilman muuta tavoitteenamme on virkistää  poliittista keskustelua. Lehti on syntynyt,  jotta kansalaisten ään kuuluisi nykyistä monipuolisemmin.  Tervetuloa mukaan kaikki, joita kiinnostaa juttujen kirjoittaminen tai  kuvaaminen, kutsuu Torkkola pirkanmaalaisia lehden tekoon.

Lue lisää lehden synnyn syistä pääkirjoituksesta.

Lehden yhteystieto sivulta löytyvät kaikki lehden tekijät.

Lehden linjan kuvaus on sivulla Vasen Kaista.

 

 11.11.2013

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *