Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

7.3.2017 klo 15:48

Antti Salonen: rakennetaan hyvästä työelämästä tulevaisuutta

Työväenaate synnyttää oikeudenmukaista voimaa jolla taistella työ- ja palkkaehtojen puolesta.

VASEN KAISTA
Haluan Tampereen, jossa on koulutettua työväestöä ja inhimillistä potentiaalia synnyttämään hyviä työpaikkoja. Hyvistä kouluista ja kestävän kehityksen teollisista työpaikoista syntyy talouden kulmakivi, jolla mahdollistetaan muutos parempaan, terveellisempään ja oikeudenmukaisempaan huomiseen.

Millainen päättäjä?

Toimintaani ohjaavat työväenaatteen arvot ja myötätunto. Haluan toteuttaa tavoitteellista päätöksentekoa, joka tuo lisäarvoa edustamieni ihmisten elämään.

Uskon, että näistä arvoista ja aatteesta nousevalla politiikalla voidaan synnyttää tasapainoinen yhteiskunta, jonka jokaisella jäsenellä on sosiaalinen ja taloudellinen turva.

On aika muuttaa suuntaa ja lopettaa finanssijärjestelmien ylivalta.

Millainen Tampere?

Tampereella on hyvä potentiaali kasvukeskuksena niin teollisuuden kuin talouden näkökulmasta. Toteutettavat yrityspalvelut ja tukitoiminnot eivät kuitenkaan saa jäädä passiiviseksi tukiaisten jakamiseksi ilman määrätietoista kehityspyrkimystä.

Kunnallisessa päätöksenteossa on harjoitettava politiikkaa, jossa julkisilla hankinnoilla tuetaan paikallista tuotteiden ja palveluiden tuotantoa. Lisäksi on huolehdittava, että kaupungissa on toimivat liikennejärjestelyt, jotka mahdollistavat kulkemisen kaikilla liikkumismuodoilla.

Metsästäjä ja ay- aktiivi

Työelämää tasapainottamassa ovat harrastukseni moottoripyöräily sekä metsästys. Metsästyksessä apureina häärii kaksi karkeakarvaista mäyräkoiraa, Kira ja Alma.

Vaikka Tampereelta löytyy paljon harrastusmahdollisuuksia, koen erittäin tärkeäksi lisätä liikuntaan ja vapaa-ajan toimintoihin kannustavia elementtejä. Työelämän nopeutuva sykli sekä vuorotyön aiheuttama uupumus on iso terveysriski työväestön keskuudessa.

Metallin liittohallituksen jäsen ja pääluottamusmies

Toimin päätoimisena pääluottamusmiehenä Sandvikin Tampereen tehtaalla. Tamperelaiset taitavat tuntea Sandvikin vieläkin paremmin entisellä Tampellasta periytyvällä nimellä Tamrock.

Kallioporauslaitteita valmistavassa tehtaassa pääluottamusmiehenä toimiminen avaa omanlaisensa näköalapaikan Suomalaiseen koneenrakennuksen ja vientiteollisuuden ytimeen. Työelämä sen kaikilla osa-alueilla on tullut tutuksi myös luottamustoimissani niin Metallityöväen liiton hallituksen jäsenenä kuin ammattiosaston puheenjohtajana.

Antti Salonen:

Ikä: 38 vuotta

Ammatti: Pääluottamusmies

Kaupunginosa: Petsamo

Luottamustehtävät: Metallityöväen Liitto ry:n hallituksen jäsen, Tampereen Metallityöväen Ammattiosasto nro 7:n puheenjohtaja.

Ota yhteyttä:

Puh. 040 832 1315

antti.salonen[AT]metalli7.fi

Facebook-poliitikkosivu

Verkkosivu

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *