Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

7.3.2017 klo 15:51

Tatu Ahponen: parempaa asumista, työllistämistä ja pyöräilyä

Nekala on minulle yksi Tampereen keskeisistä kaupunginosista.
Nekala on minulle yksi Tampereen keskeisistä kaupunginosista.

VASEN KAISTA
Nykyinen Tampere tekee jo monta asiaa hyvin, mutta minun Tampereeni tekee asiat vielä paremmin. Siellä jokainen voi löytää edullisesti itsellensä sopivaa asumista, liikkuminen paikasta toiseen on helppoa autolla, kävellen, pyöräillen ja julkisella liikenteellä, palvelut ovat kunnossa ja löytyvät läheltä ja kaupunki on siirtynyt muita suuria kaupunkeja korkeammasta työttömyydestä Suomen suurten kaupunkien pienimpään työttömyysasteeseen.

Millainen päättäjä?

Päättäjänä pyrkisin olemaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa äänestäjieni ja muiden tamperelaisten kanssa muun muassa sosiaalisessa mediassa. Pitäisin kiinni linjastani ja vasemmistoliiton linjasta, mutta olisin myös valmis näistä linjoista käsin tekemään kompromisseja. Olisin jatkuvasti etsimässä lisää tietoa päätöksentekoni avuksi.

Millainen Tampere?

Tampere on monella tapaa Suomen suurten kaupunkien huippukastia. Täällä talous toimii, kaupunki kasvaa ja kehittyy, mistä kertoo esimerkiksi ratikkapäätös, liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät, yleisilmapiiri mukava ja kaupungin imago kaikin puolin ansaitusti hyvä.

Ongelmia kuitenkin ovat työttömyys ja kaupungin pitkään jatkunut haluttomuus tehdä sille mitään, liikenteen kehittäminen etenkin kevyen liikenteen ja pyöräilyn näkökulmasta ja palvelukehityksen tietyt puutteet.

Kielenkääntäjä Nekalasta

Olen kielenkääntäjä Nekalasta, kihlattuni asuu Joensuussa. Harrastan muun muassa lukemista, uimista, pyöräilyä ja tietokonepelaamista, mutta suurin osa ajastani kuluu politiikkaan.
Olen Tampereen ortodoksisen seurakunnan jäsen ja ortodoksinen kristitty. Minulla on vuosien tausta vasemmistonuorissa ja vasemmistoliitossa toimimisesta, ja minut tunnetaan aktiivisena ja kommenttivalmiina toverina etenkin nuorisojärjestön parissa.

Freelancer, kielenkääntäjä

Olen osuuskunnassa työskentelevä kääntäjä. Olen toiminut täyspäiväisenä kääntäjänä jo noin viisi vuotta freelancerina. Käännän englannista suomeen ja suomesta englantiin, eniten IT- ja finanssialan tekstejä. Olen toiminut TKL:n johtokunnan varajäsenenä ja tarkastuslautakunnan varajäsenenä.

Tatu Ahponen:

Ikä: 32 vuotta

Ammatti: Kielenkääntäjä

Kaupunginosa: Nekala

Kunnalliset luottamustehtävät: Tarkastuslautakunnan varajäsen

Muut luottamustehtävät: Vasemmistoliiton puoluevaltuuston varajäsen

Ota yhteyttä:

Puh. 050 341 8044

kantalooppi[AT]gmail.com

Facebook-poliitikkosivu

Twitter

Instagram

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *