Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

7.3.2017 klo 15:55

Pekka Pälmä: vanhustyön asiantuntija

Tampere, tuo sumuinen ja sateinen Pirkanmaan dynamo.

VASEN KAISTA
Tampereen ja tamperelaisen kansalaisyhteiskunnan kehittäminen alkaa jo varhaiskasvatuksesta. Kansalaisten monipuolisen osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollistaminen edellyttää tamperelaisten aitoa kuulemista.

Veteraanien, ikäihmisten, nuorten ja perheiden, sekä erityisesti vaikeassa elämäntilanteessa elävien ja vähän osallistuvien kansalaisten osallistumismahdollisuuksia on lisättävä.

Millainen päättäjä?

Olen kaupungin toimintamallin muutokset kokenut sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntija ja realisti, joka tietää, että kova työ ja kuntalaisen kuuleminen on parasta päättämistä.

Millainen Tampere?

Lähipalvelut tulee pitää toimivina ja heikoimmassa asemassa olevien asukkaiden palvelujen saanti on turvattava kaikissa olosuhteissa. Terveys, koulutus ja sosiaalinen hyvinvointi on asetettava kaupungin investoinneissa ensisijaisiksi. Tärkeää on suurten investointien priorisointi.

Tampere on työttömyystilastojen kärjessä. On parempi järjestää ihmisille työtä kuin maksaa työttömyyden ja pahoinvoinnin kustannuksia. Työstä on myös aina maksettava palkka, jolla tulee toimeen. Kolmannen sektorin tukeminen vähentää pitkäaikais- ja nuorisotyöttömyyttä.

Harrasteleva pappa

Paljasjalkainen tamperelainen Armonkalliolta, Amurista ja Kaakinmaan Nalkalasta. Perheeseen kuuluu aikuiset lapset, kolme lastenlasta, kaksi koiraa ja kissa. Harrastuksena pappakiekkoa ja kalastusta. Lukeminen ja kirjoittaminen rentouttavat.

Terveyspalvelujen valvontaa

Työskentelen terveyden ja toimintakyvyn edistämiseksi järjestettävien palvelujen valvontakoordinaattorina.

Vastuualueenani ovat ennaltaehkäisevät palvelut, perusterveydenhuollon avopalvelut, sairaalapalvelut, päihde- ja mielenterveyspalvelut sekä vammaispalvelut.

Valvontakoordinaattori tekee yhteistyötä sekä kaupungin oman että ulkoisten palveluntuottajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Toiminnallaan hän edistää keskinäisen kumppanuuden ja yhteistyön toteutumista.

Pekka Pälmä (sit.):

Ikä: 58 vuotta

Ammatti: Valvontakoordinaattori, geronomi AMK, mielisairaanhoitaja, nimikesuojattu laillistettu hieroja, vanhustyön asiantuntija

Kaupunginosa: Keskusta

Ota yhteyttä:

pekka.palma@gmail.com

Facebook

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *