Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

3.3.2017 klo 14:51

Tiina Heinonen: työtä ja ruisleipää kaikille kuntalaisille

Olen ammatiltani leipuri ja vuoden alusta olen aloittanut myös ammatillisen opettajan toimen leipomoalan opettajana. Olen leipurin ammatistani ylpeä ja kunnioitan kaikkia käsityövaltaisia aloja sekä niiden ammattilaisia.

VASEN KAISTA
Minun Tampereeni on sellainen kaupunki, jossa kaikilla on hyvä olla. Kaupunki tukee kaiken kokoista yrittämistä ja auttaa yrityksiä mahdollistamaan yritystoimintaansa työllistäväksi. Meillä on toimiva päivähoito, peruskoulu ja ammatillinen koulutusverkko. Korkeakoulutus on monipuolista ja kaikenikäisten saavutettavissa.

Kaupunki huolehtii vauvasta vaariin kuntalaisten ateriapalvelusta niin päivähoidossa kuin kotipalveluissakin. Vanhukset hoidetaan hyvin ja heidän tarpeensa hyvään hoitoon täytetään.

Millainen päättäjä?

Toimisin päättäjänä tasa-arvon puolesta ja yhdenvertaisuutta parantaen. Huomioisin kuntahankinnoissa kotimaisen työn ja kotimaisen sekä paikallisen ruuan.

Millainen Tampere?

Olen huolissani teollisten työpaikkojen vähenemisestä. Tampereen kaupunkina pitäisi mahdollistaa yritysten toimimisen kaupungin alueella. Pääpaino yritystuissa ei voi olla ainoastaan rakentamisessa.

Me tarvitsemme monipuolista yrittämistä ja työtä tamperelaisille. Vaikka olemme profiloituneet korkeakoulukaupungiksi, ilman monipuolista yritystoimintaa ei kaupungissa ole työpaikkoja korkeakoulutetuille, saati sitten meille duunareille.

Leipuri isolla sydämellä

Olen leipuri ja aloittanut leipurin työn ohessa myös opetustyön leipomoalan opettajana. Olen naimisissa ja asun Hervannassa. Meillä on kaksi nyt jo aikuista omillaan asuvaa tytärtä. Olen aktiivisesti mukana ay-toiminnassa. Oma ammatillinen osaaminen ja sen kehittäminen vie vapaa-ajastani ison osan. Kannustan kaikkia aikuisopiskelemaan ja kehittämään itseään.

Leipomista ja luottamustoimia

Pääluottamusmiehen syksy Vaasan Oy:n Tampereen leipomolla oli raskas, ja nyt työnantajan päätöksellä leivonta loppuu Tampereella elokuun jälkeen. Muu ay-toiminta kuten SAK:n edustajisto ja liittovaltuutettuna olo on antanut mahdollisuuden vaikuttaa päätöksentekoon jopa liittotasolla.

Leipomoalan tutkintotoimikuntatyö taas on tärkeää alan koulutuksen kehittämisessä ja laadunvarmistamisessa. Tampereen Voimian johtokunnassa olen päässyt tutustumaan ja vaikuttamaan kuntatason päätöksentekoon. Tulevaisuudessa haluaisin olla edelleen kotimaisen ruuan kuntahankintapäätösten kanssa tekemisissä.

Tiina Heinonen:

Ikä: 44 vuotta

Ammatti: Leipuri, pääluottamusmies, ammatillinen opettaja

Kaupunginosa: Hervanta

Kunnalliset luottamustehtävät: Voimian johtokunta

Muut luottamustehtävät: työhön osallistuva pääluottamusmies, leipomoalan tutkintotoimikunnan jäsen ja varapuheenjohtaja, SAK:n edustajisto, SEL Ry liittovaltuuston jäsen

Ota yhteyttä:

Facebook-poliitikkosivu

Twitter

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *