Artikkeli: Uutiset 2013–2018

12.6.2017 klo 18:02

Vaalivoitto toi lisää luottamuspaikkoja Hämeenkyrön vasemmistolle

Etummaisena Riitta Palomäki, toisessa rivissä vasemmalta lukien Raija Westergård, Miska Vesikko, Vilho Ponkiniemi, Mika Laine ja Hanni Oinonen. Takana Mirka Löf, Jussi Niinenmaa ja Pekka Kiukainen. Kuvasta puuttuu varavaltuutettu Eija Koivisto. (Kuvaaja: Vilho Ponkiniemi)

 

Teksti: JUSSI NIINENMAA   
Vasemmiston kannatusloikka huhtikuun kuntavaaleissa näkyi kunnanvaltuuston jakaessa luottamuselinten paikkoja järjestäytymiskokouksessaan tänään.

Kunnanhallituksessa vasemmistolla on edelleen yksi paikka, jota hoitaa Vilho Ponkiniemi (varalla Miska Vesikko), mutta kunnanvaltuuston I varapuheenjohtajan paikka tuli nyt vasemmistoliitolle ja Raija Westergårdille. Kunnanvaltuuston puheenjohtajana toimii Kirsi Parhankangas (kok.) ja toinen varapuheenjohtaja on sosiaalidemokraattien Jarmo Järvinen. Kunnanhallitusta johtaa keskustan Risto Linnainmaa.

Lautakunnissa vasemmiston edustus vahvistui myös. Sivistyslautakuntaan saatiin nyt kaksi edustajaa, Mirka Löf (varalla Raija Westergård) ja Hanni Oinonen (varalla Riitta Palomäki).

Perusturvalautakunnasta irtosi puheenjohtajan paikka, josta vastaa Jussi Niinenmaa (varalla Riitta Palomäki). Teknisen lautakunnan vasemmistolainen jäsen on Mika Laine (varalla Antti Laulajainen).

Ympäristölautakunnan jäseneksi valittiin Miska Vesikko (varalle Mirka Löf) ja tarkastuslautakuntaan Eija Koivisto (varalle Kari Seppälä).

Keskusvaalilautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Pekka Kiukainen. Edellisen kauden valtuuston puheenjohtajistossa ei ollut Vasemmiston edustusta, lautakunnissakin vain yhden jäsenen verran.    

|||

Hämeenkyrön vaalituloksesta:

Pirkanmaan vasemmiston suurin vaalivoitto tuli Hämeenkyrössä (Vasen Kaista 16.4.2017)     

Vasemmistoliiton Hämeenkyrön valtuustoryhmä:

Päivätoiminnanohjaaja Raija Westergård (ryhmän puheenjohtaja)
Pääluottamusmies, vanerityöntekijä Miska Vesikko (ryhmän varapuheenjohtaja)
Eläkeläinen Vilho Ponkiniemi (ryhmän sihteeri)
Käynninvarmistaja Mika Laine
Aikuiskouluttaja, tietokirjailija Jussi Niinenmaa

Varavaltuutetut:

Fysioterapeutti Hannamaija Oinonen
Sairaanhoitaja Mirka Löf
Riitta Palomäki
Kalustemyyjä Eija Koivisto
Koneistaja Pekka Kiukainen

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *