Artikkeli: Uutiset 2013–2018

28.8.2017 klo 13:35

Sairaanhoitopiirin valtuutetut aloittivat työnsä

Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä vasemmistoliiton edustajia ovat Raimo Sorsa, Anu Ropponen, Sinikka Torkkola ja Pirkko Niemi. Kuva: VK

 

VK
Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuusto aloitti tänään työnsä. Vasemmistoliitolla on kaksi varsinaista valtuutettua Anu Ropponen Tampereelta ja Raimo Sorsa Nokialta. Anu Ropposen varajäsen on Pekka Pälmä ja Raimo Sorsan Ilkka Kotiranta. Sastamalalainen Pirkko Niemi on valtuuston varajäsen.

Sairaanhoitopiirin uuden valtuuston kokouksen avasi iältään vanhin Raimo Sorsa. Valtuuston puheejohtajaksi valittiin Pekka Järvinen (sd.) Valkeakoskelta ja varapuheenjohtajiksi Jan Andersson (kok.) Sastamalasta ja Arja Rinneaho Pirkkalasta.

Kokous valitsi myös sairaanhoitopiirin hallituksen ja tarkastuslautakunnan. Sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Leena Kostiainen (kok.) ja varapuheenjohtajaksi Ilpo Sirnö (sdp.). Molemmat ovat tamperelaisia.Vasemmistoliiton edustajaksi sairaanhoitopiirin hallitukseen valittiin Sinikka Torkkola Tampereelta ja hänen varajäsenekseen Vilho Ponkiniemen Hämeenkyröstä. Tarkastuslautakuntaan valittiin vasemmistoliitosta Reijo Kahelin Orivedeltä ja hänen varajäsenekseen Mikko Niemelä Ruovedeltä.

Henkilövalintojen lisäksi valtuusto käsitteli ja hyväksyi tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen

 

Lisää aiheesta muualla verkossa

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuusto (PSHP_n verkkosivut)

Pirkanmaan Vasemmistoliiton maakunnalliset luottamustehtävät (Pirkanmaan vasemmiston  verkkosivut)

 

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *