Artikkeli: Uutiset 2013–2018

13.11.2018 klo 10:52

Keski-Tampereen Vasemmiston johto valittu

Keski-Tampereen Vasemmiston johtokunnan jäsenet ja varajäsenet. Edessä ovat Tapani Peltomaa (vasemmalla) ja Johannes Asikainen. Pöydän takana vasemmalta oikealle Timo Lahtinen, Rauli Hakkarainen, Liisa Ahola, Jonne Leivo, Sampsa Rantanen, Sinikka Torkkola, Ville Autio, Päivi Tyni, Ari Jalava ja Airi Karjalainen. Kuvasta puuttuvat Veijo Laitinen ja Jouni Sirén. (Kuva Virva-Mari Rask.)

 

Teksti: AIRI KARJALAINEN   
Vasemmistoliiton Keski-Tampereen osaston puheenjohtajana jatkaa Sampsa Rantanen ja varapuheenjohtajana Johannes Asikainen. Osaston sihteeriksi valittiin Jonne Leivo ja varasihteeriksi Päivi Tyni. Taloudenhoitajana jatkaa Ari Jalava ja uutena tiedotusvastaavana aloittaa Airi Karjalainen.

Johtokunnan pikaisessa järjestäytymiskokouksessa hyväksyttiin muutama uusi jäsen Vasemmistoliiton jäseneksi sekä valittiin edustajia Tampereen kunnallisjärjestön yleiskokoukseen. Tampereen kunnallisjärjestön syysvuosikokous on tämän viikon torstaina Ylävitosessa. Kokoukseen voivat seuraajina osallistua kaikki vasemmistoliiton jäsenet.

Lisää aiheesta muualla verkossa

Keski-Tampereen vasemmiston verkkosivu

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *