Artikkeli: Nokia, Pirkanmaa, Vasemmisto

6.3.2019 klo 10:55

Anneli Lehtonen: pidetään huolta

Anneli Lehtonen viihtyy luonnossa. Sieltä hän saa energiaa ja pitää liikkumisen avulla huolta kunnostaan. (Kuva: Antti Yrjönen)

Anneli Lehtonen pitää eduskuntavaaliehdokkaana tärkeänä, että terveyskeskusmaksut pitää poistaa. Maksut koskevat kipeimmin terveyspalveluja paljon tarvitsevia eläkeläisiä ja muita pienituloisia.
– Pidetään huolta, että jokainen saa tarvitsemansa hoivan ja hoidon varallisuudesta riippumatta. Oikeus terveyteen ja hyvään hoitoon kuuluu kaikille, ei vain harvoille.

Uudet haasteet poliitikkona kutsuvat

Anneli Lehtonen kuvailee olevansa osaava, omistautunut ja luotettava päättäjä. Kokeneena poliitikkona hän on valmis uusiin haasteisiin eduskunnassa.
– En anna helpolla periksi, hän tähdentää.

Hyvät palvelut takaisin

– Suomessa on ollut hyvä terveydenhoito ja koulutus. Sipilän hallitus on nostanut maksuja ja esimerkiksi lääkkeiden omavastuuta on korotettu. Koulutuksesta on leikattu ja aktiivimallilla kyykytetään työttömiä. Samoin työntekijöiden olosuhteita on heikennetty. Tähän on tultava muutos, vaatii Anneli Lehtonen.

Liikunnallinen poliitikko

Kuntapolitiikassa Anneli Lehtonen on ollut mukana yli 18 vuotta. Valtuustossa hänellä on menossa viides kausi ja kaupunginhallituksen jäsenenä hän on toista kautta.
– Politiikan ohessa harrastan talvisin hiihtoa ja ympäri vuoden käyn esiintymässä kolmen tanssiryhmän kanssa vanhusten palvelukeskuksissa. Syksyisin ruska-aikaan käyn vaeltamassa Lapissa, Anneli Lehtonen kertoo.

Anneli Lehtonen on paljasjalkainen nokialainen. Hänen perheeseensä kuuluu aviomiehen lisäksi kolme aikuista poikaa ja yksi lapsenlapsi. Työuransa hän teki matemaattisten aineiden lehtorina Nokianvirran yläkoulussa.

Anneli Lehtonen

65 vuotta, lehtori, eläkeläinen,
Nokia

Kunnalliset luottamustehtävät: kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen, kaupunginhallituksen edustaja perusturvalautakunnassa

Ota yhteyttä:
Puh. 050 364 0187
anneli.k.lehtonen(AT)gmail.com
Facebook
Twitter
Instagram

Vaalivideo:

*

Lisää aiheesta Vasen Kaista-verkkolehdessä:
Lisää aiheesta muualla verkossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *