Artikkeli: Pääkirjoitus

21.6.2019 klo 13:18

Vasen Kaista toivottaa hyvää juhannusta

Juhannuksena yö on lyhimmillään koko vuotena. Auringon juhlan aikaan on perinteisesti elämöity pahojen henkien karkoittamiseksi sekä tehty taikoja viljelys- ja naimaonnen takaamiseksi. Kesäillan Tampereella kuvannut Cai Melakoski.

Vasen Kaistan toimitus ryhtyy tänään juhannuksen viettoon. Pitkän vaalikevään, hallitusneuvottelujen seuraamisen ja uuden hallituksen vaiherikkaan alkutaipaleen jälkeen keskikesän juhlaan syventyminen tarjoaa monelle hengähdystauon ennen uusia koitoksia.

Vasen Kaista kehottaa viettämään juhannusta läheisten seurassa, oli se sitten kaupungissa tai maalla, puistoissa, kotona tai järven rannalla. Suosittelemme viettämään aikaa mielekkäästi, mielellään arjesta irrallaan ja hetkeen keskittyen.

Kiitämme ja rohkaisemme myös niitä, jotka tahdostaan tai tahtomattaan viettävät juhannuksen töissä. Kiitos teille, jotka palvelette meitä muita ja turvaatte vapaata viettävien päiviä.

Vasen Kaista palaa maisemiin taas keskikesän juhlan jälkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *