Artikkeli: Pirkanmaa, Vasemmisto

16.9.2019 klo 08:15

Pirkanmaan vasemmistolla toiminnallinen syksy

Pirkanmaan vasemmistoliiton syyspiirikokoukset ovat suosittu tapahtuma. Marraskuussa 2018 Ylävitosen lähes kaikki tuolit olivat käytössä. Kaikilla piirin jäsenillä on kokouksissa puhe-, esitys- ja äänioikeus. (Kuva: Sinikka Torkkola)

Pirkanmaan Vasemmiston piirihallitus kokoontui Ylävitoseen tämän viikon torstaina suunnittelemaan tulevan syksyn ja talven tapahtumia. Syksyn ensimmäinen etappi on piirikokous lokakuun toisena lauantaina Ylävitosessa. Kokouksessa valitaan piirijärjestön uusi johto ja Pirkanmaan edustajat vasemmistoliiton puoluevaltuustoon kaudelle 2019–2022. 

Piirihallitus päätti myös järjestää puoluekokousaiheisen tilaisuuden lokakuun lopulla Tampereella. Tilaisuudessa tullaan puimaan esimerkiksi puolueen tavoiteohjelmaa ja suuntaviivoja tuleville vuosille.

Näiden lisäksi Tampereella ja ympäryskunnissa tullaan järjestämään syksyllä ja talvella keskustelutilaisuuksia ilmastopolitiikasta ja köyhyydestä. Päivämäärät tarkentuvat lähitulevaisuudessa.

Lisää aiheesta Vasen Kaista-verkkolehdessä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *