Artikkeli: Vasemmisto

21.10.2019 klo 11:07

Pertti Salo valittiin Kangasalan vasemmiston puheenjohtajaksi

Pertti Salon Kangasalan vasemmiston vuosikokouksessa kuvasi Jorma Mäntylä

Kangasalan vasemmisto valitsi vuosikokouksessaan Pertti Salon uudeksi puheenjohtajaksi ensi vuoden alussa alkavaksi toimikaudeksi. Nykyinen puheenjohtaja Iikka Nikkinen on valittu vasemmistoliiton puoluetoimiston järjestösuunnittelijaksi.

Pertti Salo on eläkkeellä oleva laatoittaja ja nuoriso-ohjaaja, jolla on monipuolinen kokemus luottamustehtävistä vasemmistossa ja ammattiyhdistysliikkeessa. Tampereen Muurarien hallitukseen Salo on kuulunut yli 15 vuotta. Hän on myös ollut Vasen Kaista -verkkolehden valokuvaaja lehden perustamisesta lähtien.

Facebook-päivityksessään Pertti Salo kiittää onnittelijoita seuraavasti:
‒  Kangasalan vasemmisto on laajentamassa ja monipuolistamassa toimintaansa työtätekevien ja kaikkien vähävaraisten puolesta. Myös ilmasto- ja luontotavoitteissa painotamme tätä lähtökohtaa.
‒ Kaupungissa teemme yhteistyötä eri ryhmien, kuntalaisten kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi. Hankimme lisää jäsenistöä ja toimintaryhmiä. Kehotamme liittymään Kangasalan vasemmistoon. Meillä pipo ei ole tiukalla ja saa äänensä kuuluviin.

Kangasalan vasemmiston johtokuntaan valittiin myös Harri Jouhki, Jorma Mäntylä, Marja Pekkarinen ja Timo Rautanen sekä varajäseniksi Kati Jouhki ja Iikka Nikkinen.

Asiasta lisää:

Kangasalan vasemmiston puheenjohtajaksi Pertti Salo (Kangasalan vasemmiston verkkosivu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *