Artikkeli: Tampere, Vasemmisto

26.11.2019 klo 16:50

Juhapekka Lindforsista varavaltuutettu

Tampereen vasemmiston uusi varavaltuutettu on lähihoitaja Juhapekka Lindfors. (Kuva: Tiina Heikkilä.)

Tampereen kaupunginvaltuusto nimesi Juhapekka Lindforsin uudeksi varavaltuutetuksi vasemmistoliiton valtuustoryhmään maanantaina. Syynä muutokseen on varavaltuutettu Virva-Mari Raskin muutto Lempäälään. 

Juhapekka Lindfors työskentelee ohjaajana Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdetyön asumisyksikössä Hervannassa. Juhapekka Lindfors asuu kahdeksanvuotiaan Arttu-koiransa kanssa Kaakkois-Tampereella. Arttu on saksanpaimenkoiran ja valkoinenpaimenkoiran sekoitus.

– Olen iloinen päästyäni mukaan vasemmistoliiton Tampereen valtuustoryhmän toimintaan. Tehtävältäni odotan mahdollisuutta päästä vaikuttamaan kaupunkimme yhteisiin asioihin, kommentoi tuore varavaltuutettu uutta luottamustehtäväänsä.

Tällä hetkellä Lindfors toimii myös alueellisen ympäristöterveydenhuollon jaoston jäsenenä sekä asunto- ja kiinteistölautakunnan jäsenenä. Lisäksi hän on Mansen punavihreät ry:n johtokunnan varajäsen, Turvallisuusalan Tampereen ammattiosaston rahastonhoitaja sekä SAK:n Tampereen paikallisjärjestö verkkosivuvastaava.

Lisää aiheesta Vasen Kaista-verkkolehdessä:
Lisää aiheesta muualla verkossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *