Artikkeli: Nokia, Pirkanmaa

20.4.2020 klo 16:59

Nokian Vasemmisto pani säästyneet vappujuhlarahat hyvänä kiertämään

Anneli Lehtonen ja Tuula Kallio-Bezemer viemässä lahjakortteja Nokian kaupungintalolle. (Kuva: Marja-Leena Torkki)

Koronaeristyksen aikana monet perinteiset yleisötapahtumat on täytynyt perua. Näin on käynyt myös työväen vappujuhlille. Nokian Vasemmisto on päättänyt käyttää vappujuhlia varten tarkoitetut rahat hyvään tarkoitukseen. Rahat on päätetty lahjoittaa koronakriisin vuoksi taloudelliseen ahdinkoon joutuneille perheille.

Lahjoitus luovutettiin Nokian kaupungin perusturvapalveluille S- ja K-ryhmän lahjakorttien muodossa. Kunnallisjärjestön puolesta lahjoituksen kävivät tänään maanantaina luovuttamassa Anneli Lehtonen, Tuula Kallio-Bezemer ja Marja-Leena Torkki. 

Nokian Vasemmiston kunnallisjärjestö haastaa myös muut nokialaiset järjestöt kantamaan kortensa kekoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *