Artikkeli: Tampere

15.2.2021 klo 13:05

Christian Karau: siivooja sorvin ääreen

Lähimetsä on minulle erittäin tärkeä asia. Viihdyn mielelläni vapaa-aikana Kaupin metsässä, joka on lähin metsäni. Luonnon keskellä onnistuu rentoutumaan välillä todellakin hektisessä ajassa.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Christian Karau:

‒ Tampereeni olisi kaupunki, jossa jokaisella duunarilla, työttömällä ja eläkeläisellä on hyvä olla. Tampere, jolla on kunnianhimoinen tavoite tulla Suomen lapsiystävällisimmäki kaupungiksi. Tampere, jossa yhteisiä varoja käytetään yhteisen hyvän eteen eikä hyvien veljien kukkaroihin. Tampere, jossa kulttuuritoimijoita tuetaan toimimaan omaehtoisesti. 

‒ Päättäjänä tulisin ensisijaisesti kuuntelemaan arjen asiantuntijoita; jokaista tamperelaista joka näkemyksiään haluaa kertoa. Kaupunkimme päätöksentekoa tehdään liian paljon harvojen massikeisareiden hyväksi, ei tavallisten tamperelaisten.

‒ Päätöksenteossa tärkeimpiä asioita on myös lain ja hyvän hallinnon noudattaminen. Korruptiivista toimintaa haluankin pyrkiä kitkemään kaikkialta kaupungin päätöksenteosta. 

‒ Tampereelta jokainen voi löytää sen oman juttunsa. Laaja alakulttuurien kirjo mahdollistaa jokaiselle löytyvän jotain millä omaa vapaa-aikaansa voi toisten kanssa tehdä. Niin ja Ullan Grilli sekä TPV.

‒ Parannettavaa meillä kuitenkin riittää. On kestämätöntä, että päihdeongelmaisille lähtökohtaisesti keskitytään antamaan pelkkää korvaushoitoa. On kestämätöntä, että julkisia palveluita ulkoistetaan yksityisille yrityksille, joiden toimintaa ei valvota kuin palvelun laadun näkökulmasta. Paljon muutakin parannettavaa kyllä riittää.

‒ Kaiken kaikkiaan Tampere on hyvä paikka asua ja jokaisen näkemystä kehitykseen tarvitaan. 

Jalkapalloa ja musiikkia

‒ Asun Tammelassa, joka näin paikallisjalkapallon ystävänä on ollut oikein mukavaa. Tammelan stadionilla on koettu lukuisia tunteita näin TPV:n fanina, niin voitonriemua kuin karvasta pettymystäkin.

‒ Viikonloppuiltojani mielelläni vietän nauttien lukuisten laadukkaiden anniskeluravintoloiden tarjonnasta. Salhojankadun pubissa, Pikilinnassa, Alanyassa kuin Armossakin tunnen oloni erittäin kotoisaksi muiden mielenkiintoisten asiakkaiden seurassa.

‒ Nautin useiden soitinten soittamisesta kuin moninaisen musiikin kuuntelusta. Musiikkimakuni vaihtelee Steely Danistä aina Popedaan ja Trio Erektukseenkin. 

‒ Työskentelen siivoojana ja varaluottamusmiehenä yksityisellä palvelualalla. Työnkuvaani kuuluu erinäisten Tampereen kaupungin julkisten tilojen siivoaminen. Työssäni olenkin saanut laajahkon kuvan Tampereen omistamien kiinteistöjen kunnosta ja niissä toteutettavista palveluista. Luottamustoimia minulla on ammattiyhdistysliikkeessä sekä vasemmistolaisessa nuorisoliikkeessä. Tärkeää minulle on vaikuttaa konkreettisesti tavallisen ihmisen arjen parantamiseen. 

Christian Karau 

Siivooja, monipalvelutyöntekijä 

23 -vuotias, asuu Tammelassa

0449534723       

sähköposti: christian[at]christiankarau.fi

facebook 
twitter
instagram
verkkosivu

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *