Artikkeli: Tampere

15.2.2021 klo 16:05

Wilma Karikko: yhdenvertaisuuden puolella

Rentoudun yleensä lenkillä. Hervannan Suolijärven maastot ovat meidän perheellä aktiivisessa käytössä. Kesällä käymme retkellä ja uimassa. Tänä talvena olen hiihtänytkin. Upeaa, että lähellä on luontoa ja ulkoilureittejä!

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Wilma Karikko:

‒ Haluan rakentaa tulevaisuuden Tamperetta, jossa on kaikille työtä ja toimeentuloa, sekä mahdollisuus elää omannäköistä elämää. 

‒ Teen ratkaisuni tutkimustietoon ja asiantuntijoiden suosituksiin perustuen. Koulutukseni auttaa löytämään luotettavan tiedon lähteelle.

‒ Pidän kokemusasiantuntijoiden käyttöä erittäin tärkeänä, kun päätetään palveluista. Kysytään heiltä, joita asiat koskettavat. 

‒ Tampereella on erilaisia mahdollisuuksia opiskella ja työskennellä, se houkuttelee sopivasti muuttoliikettä Tampereelle paljasjalkaisten tamperelaisten lisäksi.

‒ Toivoisin, että he jotka tarvitsevat tukea näihin mahdollisuuksiin tarttumiseksi, saisivat tarvitsemaansa tukea. Kannatan ongelmien ennaltaehkäisyä kevyillä palveluilla. 

Järjestötäti Hervannasta

‒ Olen paluumuuttanut Tampereelle kolmasti vain todetakseni, ettei Tampereen vetovoimaa voi vastustaa. Myös juureni ovat täällä. Asun Hervannassa, jossa parasta on monipuolinen lähiluonto ja pian liikennöinnin aloittava ratikka. Vapaa-ajallani liikun luonnossa, luen ja etsin ylihintaisia muovinpalojani muun muassa Näyttelijänpuiston frisbeegolfradan puskista. Raskas metallimusiikki ja keikoilla sekä festareilla käyminen on lähellä sydäntäni, minut voi löytää Saarihelvetin pitistäkin

‒ Työskentelen vammaisjärjestössä verkkopalveluiden suunnittelijana. Työssäni parasta on työskennellä ihmisten tasa-vertaisuuden edistämiseksi sekä sydämellään työtä tekevät ja asiantuntevat työkaverit. Teen kahta vapaaehtoistyötä: rikos-ja riita-asioiden sovittelijana sekä lippukunta Tervaksentekijöissä partioaikuisena. 

Wilhelmina ”Wilma” Karikko 

suunnittelija järjestössä, YTM

40 -vuotias

asuu Hervannassa

 

 

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *