Artikkeli: Tampere

8.2.2021 klo 17:17

Juho Puusniekka: pienen ihmisen puolella suurella sydämellä

Bändieni harjoitustila on paikka, jossa lataan akkuja ja tapaan ystäviä. Musahommat iso osa omaa jaksamista arjessa.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Juho Puusniekka:

‒ Mun ihanne-Tampere on paikka, jossa kaikilla on hyvä asua ja elää. Ketään ei jätetä heitteille ja palvelut ovat kaikille helposti tavoitettavissa ilman kohtuutonta odottamista. 

‒ Kannatan päätöksentekoa, joka on faktapohjaista ja läpinäkyvää. Minuun voi aina luottaa. Jos en tiedä jostain asiasta tarpeeksi, otan asiasta selvää. Olen aidosti huolissani heikommassa asemassa olevien tamperelaisten puolesta ja se näkyy myös tarmossani tehdä asioita. 

‒ Tampere kehittyy hyvää suuntaan. Tampere on viihtyisä, mutta julkisen pinnan alla asuu paljon ihmisiä, joilla asiat eivät ole niin hyvin. Varsinkin päihdehuolto tarvitsee isoa remonttia.

‒ Joukkoliikenne kokee ison muutoksen ja ratikka kaipaakin mielellään mahdollisimman pian jatkoa, jotta se palvelisi yhä useampaa tamperelaista.
Tampereella on hienoja puistoalueita ja ne tulee sellaisina säilyttää. Viheralueita ei tule jyrätä, varsinkaan kun tilalle tuskin suunnitellaan matalan kynnyksen vuokra-asumista, josta Tampereella on pula. 

‒ Olen rento ja empaattinen musiikkia rakastava kaveri. Asustelen Kalevassa arkisin itsekseni ja viikonloppuisin työn vuoksi Porissa arkea suorittavan rakkaan vaimon kanssa.

‒ Vapaa-aikaani vietän musiikkia soittaen ja kuunnellen. StoneGazer, Murder Hollow ja Left to Die ovat yhtyeet joissa saan toteuttaa itseäni ja luoda omaa näkökulmaani ilmentäviä äänimaisemia. Soittokaverit ovat samalla parhaita ystäviä ja tärkeä osa arjessa jaksamista.

Musadiggari Kalevasta 

‒ Työskentelen ohjaajana kolmannen sektorin asumispalveluissa. Asumispalvelun asiakkailla on eriasteisia päihdeongelmia. Yksikkö toimii Asunto ensin -periaatteella. Aikaisemmin olen työskennellyt lastensuojelussa ja ollut metallihommissa lähemmäs 10 vuotta.

‒ Olin ehdolla myös viime kuntavaaleissa ja olen vammaisneuvoston varajäsen. Liityin juuri JHL:ään eli julkisten ja hyvinvointialojen liittoon  ja liiton luottamustehtävissä toimiminen tulevaisuudessa kiinnostaa. Aikaisemmin olen ollut ehdolla metallin liittokokousvaaleissa.

Juho Puusniekka 

asumispalveluiden ohjaaja, lähihoitaja 

34 -vuotias

asuu Kalevassa

sähköposti: juhopetteri[at]hotmail.com

facebook

instagram

 

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *