Artikkeli: Tampere

11.2.2021 klo 08:03

Jukka Pikkarainen: töitä ja asuntoja

Tämä kuva ei ole Tampereelta vaan Helsingistä Brahenkadun kentältä. Olen asunut Helsingissä perheni kanssa ja tällä kentällä poikani oppi luistelemaan. Ulkoilu ja liikkuminen ovat minulle tärkeitä asioita.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Jukka Pikkarainen:

‒ Minun Tampereeni on ihmisläheinen ja vihreä kaupunki. Kaupungissa on tilaa erilaisuudelle ja siellä vallitsee rohkaisemisen kulttuuri. Haluan nähdä Tampereen vapaana rasismista ja toisenlaisuuden halventamisesta. Ihmisiä rohkaistaan ideoimaan ja yrittämään. Ihmisestä huolehditaan vauvasta vaariin laadukkaasti. Apua on helposti ja nopeasti saatavilla. Tampere tarvitsee ympärilleen hyvinvoivaa ja hoidettua luontoa, jonne kuntalaisilla on helppo pääsy. 

‒ Päättäjänä olen lähellä ihmisten arkea ja arjessa mukana. Minut tavoittaa helposti ja olen halukas kuuntelemaan ja toimimaan. Kun lähden ajamaan jotain tärkeätä hanketta, niin teen kaikkeni, jotta tämä hanke menisi läpi, enkä tule luovuttamaan helposti. Päättäjänä tutustun huolellisesti erilaisiin vaihtoehtoihin ja olen valmis muuttamaan oman kantani, jos huomaan jonkin toisen idean toimivan paremmin kuin omani. 

‒ Tampereella on paljon hyviä asioita kuten joukkoliikenne ja kohta alkava raitiovaunuliikenne. Joukkoliikenne voisi olla ilmaista tai vaihtoehtoisesti kuukausilipun ladanneille annetaan toinen kuukausi ilmaiseksi. Kaupungin asuntojen hinnat ovat turhan korkeita verrattuna yksityisiin markkinoihin. Päihdehuoltoon tulisi myös satsata enemmän ja tehdä kaupungin keskusta-alue turvalliseksi liikkua. 

Punatakkinen herrasmies Kaakinmaalta

‒ Olen 58-vuotias, kristitty mies. Harrastuksiini kuuluu kuntoilu, luonnossa liikkuminen, lukeminen ja jalkapallo (pelkästään katsomon puolella). Viihdyn ihmisten parissa ja nautin hyvistä keskusteluista ja hyvästä ruoasta.

‒ Maailmankuvani uskoontulon myötä on muuttunut. Näen ihmisen Jumalan luomana, jolla on fyysisiä, sosiaalisia ja hengellisiä tarpeita. Olen ollut lähetystyössä Aasiassa ja siellä ollessani näin paljon hätää ja kurjuutta, johon monesti inhimilliset keinot olivat riittämättömiä. 

Lähihoitaja

‒ Työskentelen lähihoitajana Orivedellä sijaitsevassa vanhainkodissa. Työni on mielenkiintoista ja antoisaa. Olen Superliiton jäsen ja olen aloittamassa aktiivitoimintaa Oriveden ammattiosastossa. 

Jukka Pikkarainen 

 

Lähihoitaja 

58 -vuotias

asuu Kaakinmaalla

sähköposti: jukkapekka13[at]gmail.com

facebook

 

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *