Artikkeli: Tampere

11.2.2021 klo 11:57

Sami Eloranta: kuunteleva edustaja

Ulkoilu on hyödyllistä ja mukavaa puuhaa, ja näin korona-aikana entistäkin tärkeämpää kun muut aktiviteetit ovat vähentyneet.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Sami Eloranta:

‒ Tampere on hieno kaupunki, ja myös menestyvä, kukoistava ja erittäin vetovoimainen kaupunki. Toimiva kaupunki koostuu lukuisten ihmisten yhteistyöstä, ja pitää huolta ihmisistään myös silloin kun elämä on hankalaa. Tehdään Tampereesta entistäkin parempi kaikille! 

‒ Valtuutettujen tehtävä on edustaa Tampereen asukkaita ja heidän yhteistä etuaan. Kuntavaaliehdokkaana olen ottanut tehtäväkseni kuunnella tamperelaisia entistäkin tarkemmin.

‒ Kaupunginvaltuutettuna toimiminen vaatii myös laajaa näkemystä, jotta voi aidosti edistää tamperelaisten etua. Toivon pääseväni tekemään päätöksiä, jotka parantavat tamperelaisten elämänlaatua pitkälle tulevaisuuteen. 

‒ Paras Tampere toimii mahdollisimman hyvin kaikille taustasta, asuinpaikasta, taloudellisesta asemasta tai muista tekijöistä riippumatta.

‒Tampere suurkaupunkina, Pirkanmaan keskuksena ja koulutuskaupunkina tarjoaa jo ihmisille erinomaisia mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteensa ja potentiaalinsa. Ihmisten henkilökohtaista kehittymistä pitää edelleen tukea ja kannustaa.

‒ Samalla heikommassa asemassa olevia pitää auttaa entistäkin suuremmalla panostuksella. Täytyy ottaa käyttöön uusia keinoja ehkäistä mm. syrjäytymistä, asunnottomuutta ja terveysongelmia erityisesti tänä korona-aikana. 

Sekatyöläinen

 ‒ Olen paljasjalkainen tamperelainen, ja Tampere tulee aina olemaan sydämessäni. Olen ehtinyt asua monella eri puolella Tamperetta elämäni aikana, ja sinä aikana todennut, että kyllähän tämä nyt vaan on hieno kaupunki. Opiskelen tällä hetkellä Tampereen yliopiston informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnassa kääntäjäksi ja tulkiksi, pääkielenäni englanti.

‒ Ulkoilu on suosikkiharrastukseni, joko kävellen tai pyörän selässä. Siinä pääsee näkemään kaupunkia ja ympäristöä, ja näin korona-aikana ulkoilu on entistäkin tärkeämpää, kun muut liikunta- ja aktiviteettimahdollisuudet ovat vähentyneet.

Asukastoimija

‒ Työkokemukseni sisältää niin kirjoittamista, laitoskeittiön toimintaa kuin vanhustenhoitoakin. Luottamustoimissa minulla on laajaa kokemusta asukastoiminnasta niin lähellä asukkaita kuin myös viestinviejänä asukkaiden ja suurten vuokranantajatahojen välillä.

Sami Eloranta 

 

opiskelija 

39 -vuotias

asuu Kaukajärvellä

sähköposti: tampereensami[at]gmail.com

facebook

twitter

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *