Artikkeli: Tampere

16.2.2021 klo 12:06

Mohamed Yousif: kuntapolitiikasta johtuva kollottaminen historiaan

Luonto on minulle tärkeä ja sen suojeleminen on mielestäni yhteiskunnan terveellisessä ympäristössä elämisen elinehto. Siksi viihdyn luonnossa.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Mohamed Yousif: 

‒ Minun Tampereeni olisi ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävä Tampere. Täällä ei myöskään sallita rasismia, syrjintää eikä vihapuheita. On avoin ja turvallinen kaupunki kaikille, ei harvoille. Monipuolinen nähtävyyksiltään ja mahdollisuuksiltaan jokaiselle sukupolvelle ja sukupuolelle. 

‒ Olen fiksu ja asiallinen nuori päättäjä. Yhteistyökykyinen, kuunteleva ja jokaisen tamperelaisen arjesta kiinnostunut. Luova ja myös käytännönläheinen ajattelija.

‒ Päätökseni pohjautuvat suunnitelmallisesti käytyyn keskusteluun, asioiden tutkimiseen ja asiantuntijoiden näkemyksiin. En lupaa yliluonnollisia asioita, koska olen täysin tavallinen ihminen ja tyhjät lupaukset eivät ole osa minua. 

‒ Tampereella on mielestäni kaunis murre, minkä puhumiseen pitäisi kannustaa ihmisiä enemmän. Täällä on monipuoliset harrastetoiminnan mahdollisuudet.

‒ Tampere on laaja työpaikoiltaan, mutta työttömien ohjaus työpaikkoihin on mielestäni vielä puutteellista ja tämä on asia, johon on hyvä panostaa. Lisättävä taloudellista tukea urasuunnitteluohjaukseen.

‒ Asunnottomien tavoittaminen toimisto-olosuhteiden ulkopuolella on tehostettava. Heidän tietouttaan palveluista ja eri palveluiden piiriin hakeutumisesta on tuettava, jotta palveluista saadaan matalan kynnyksen palvelut. 

Mansen Mahis 

‒ Muhis, Mansen mahis. Olen 24 -vuotias sudanilaistaustainen suomalainen nuori Tampereen Kalevasta. Olen yksin asuva lähihoitaja, nuoriso-ohjaaja sekä taksiliikenneyrittäjä ja harrastan runoutta.

‒ Perheeseeni kuuluu isä, äiti ja 4 sisarusta ja tästä delegaatiosta voimaannun erilaisissa ja vaikeissa elämäntilanteissa. Ovat minulle ikuiset tukipilarit.

‒ Teen vapaa-ajallani paljon ihmisoikeustyötä ja kestävää kehitystä tukevaa toimintaa ja valistustyötä muun muassa Agenda2030-ryhmässä. Lisäksi toimin aktiivisesti ammattiyhdistysliikkeessä niin JHL:n kuin SAK:n tasolla.

‒ Toimin tällä hetkellä pääsääntöisesti taksiliikenneyrittäjänä ja sen lomassa teen aktivismityötäni. Vaikutan pääsääntöisesti nuorisopuolella, mutta myös usein sukupolvettomissa organisaatioissa ja toimielimissä.

‒ Minulla on laaja kokemus niin perusduunarin kuin yrittäjän arjesta ja sen tuomista haasteista. Minulla on myös hyvä tietotaito ja osaaminen eri tilanteiden hallitsemisessa ja ratkaisujen löytämisssäi yhdessä muiden kanssa.

Mohamed Yousif

lähihoitaja, nuoriso-ohjaaja ja taksiliikenneyrittäjä 

24 -vuotias, asuu Kalevassa 

0443475757 

sähköposti: myousifmibrahim[at]gmail.com

facebook

instagram

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *