Artikkeli: Tampere

10.2.2021 klo 12:44

Tiina Manninen: psykiatriset palvelut, lastensuojelun resurssit sekä vanhuspalvelut kuntoon NYT!

Rakastan merta ja karuja luotoja. Kesällä pääsimme perheeni kanssa käymään Turun ulkosaaristossa Isokarilla. Maisemat olivat sanoinkuvaamattoman upeat.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Tiina Manninen:

‒ Minun Tampereeni olisi sellainen, jossa kuntalaisten psyykkinen hyvinvointi asetettaisiin yhtä tärkeäksi kuin fyysinen ja jossa hoitoonpääsyä ei joutuisi odottamaan kuukausia. Kaupunki, jolle laadukkaat palvelut vauvasta vaariin olisivat asioita joista ei tingittäisi rahan puutteeseen vedoten. 

‒ Minua on aina elämässäni ohjannut vahva oikeudentaju. En ole koskaan pelännyt avata suutani tiukemmissakaan paikoissa vastustuksen pelossa vaan luotan vahvasti omaan käsitykseeni oikeasta ja väärästä. Päättäjänä olisin varmasti päämäärätietoinen, tarkka, sinnikäs ja arvoilleni uskollinen. 

‒ Tampereen ratikkahanke on ollut loistava satsaus joukkoliikenteen tulevaisuuteen. Ratikan saapuminen tekee joukkoliikenteestä monimuotoisempaa ja ekologisempaa. Myös Hämeenkadun sulkeminen yksityisautoilulta on tuonut keskustaan viihtyisyyttä.

‒ Tampereen psykiatrisen puolen palvelut ovat äärimmäisen surkeassa kunnossa. Niin lasten, nuorten kuin aikuisten palveluiden saatavuus on huonoa, riittämätöntä sekä aliresurssoitua. Hoitojonot ovat kasvaneet kohtuuttomiksi ja aivan liian moni lapsi, nuori tai aikuinen joutuu sinnittelemään pahoinvoivana kuukausia odottaessaan hoitoon pääsyä. 

Uutisten suurkuluttaja

‒ Olen 45-vuotias Kuusamosta Tampereelle taannoin muuttanut nainen. Ammatiltani olen lähihoitaja. Perheeseeni kuuluu avomies ja tytär. Luen harrastuksekseni yhteiskunnallisten asioiden seuraamisen, sillä olen uutisten suurkuluttaja ja politiikan penkkiurheilija. Kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin lähti aikoinaan yhtyeestä nimeltä Ultra Bra ja sillä tiellä olen edelleen. Itselleni unelmien yhteiskunta olisi sellainen jossa jokaisesta pidetään huolta ja jokaiselle on tilaa. Ettei ketään syrjäytetä yhteiskunnan ulkopuolelle vaan apua olisi saatavilla jokaisessa elämänvaiheessa ja tilanteessa.

Tiina Manninen 

 

lähihoitaja 

45 -vuotias

asuu Hervannassa

facebook

 

 

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Kommentteja: 2

  1. Hyvä Tiina!!!
    Sinä oot justiin näitten oikeitten asioitten puolestapuhuja. Voisimpa äänestää sinua täältä Kuusamosta käsin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *