Artikkeli: Tampere

3.3.2021 klo 12:06

Nadia Hamidi : tasa-arvo ja inhimillisyys ovat tärkeitä

Lasten kanssa hiihdetään talvisin ja kesällä nautitaan lämmöstä Tesomalla.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Nadia Hamidi:

– Minun Tampereeni on jo nyt viihtyisä paikka asua, mutta ainahan löytyy kehitettävää. Ainakin Tampereen länsipuolella saisi olla lisää leikkipuistoja ja puistoja. Sellaiset lapsiperheiden palvelut kuin uimahalli ja joukkoliikenne saisivat olla edullisempia. Neuvolapalveluja ei saa vähentää, vaan tukea lapsiperheiden vanhemmille täytyy lisätä. 

– Päätöksiä tehdessä täytyy ajatella tarkasti keitä kaikkia päätökset koskevat ja mitä hyötyä niistä olisi kuntalaisille. 

 – Tampere on todella viihtyisä paikka asua kaikenikäisille, mutta maahanmuuttajille saisi olla enemmän kohtaamispaikkoja. 

Opiskelua auttamistyöhön

 – Olen naimisissa ja kahden ihanan pojan äiti. Olen asunut Suomessa melkein 19 vuotta. Perheen kanssa hiihdetään ja käydään mielellään museoissa. Lasten takiakin lasten ja nuorten hyvinvointi on tärkeä asia.  

– Olen töissä perheryhmäkoti Satakielessä ja opiskelen sosionomiksi. Tulevaisuuden työni toivon olevan auttamistyössä sosiaali- ja terveysalalla. Minusta on muun muassa tärkeätä taata vanhuksille inhimillinen ja tasa-arvoinen elämä. 

 

Nadia Hamidi

lähihoitaja, sosiononomiopiskelija 

34 -vuotias 

asuu Tesomalla

sähköposti: nadi_hamidi[at]hotmail.com

 

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *