Artikkeli: Tampere

1.3.2021 klo 12:56

Petri Lehtinen: reiluuden ehdoilla

Tietokone on mukana vapaa-ajallakin, sillä pelikulttuuri kiinnostaa.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Petri Lehtinen: 

‒ Kaupunkimme on turvallinen muttei tylsä ja asenteemme ainutlaatuisen rento sekä ystävällinen. Meillä on upea kaupunki ihmisineen, joten tehdään kaikkemme myös pitääksemme Tampere sellaisena – myös muille kuin itsellemme. 

‒ Hyvät päätökset lähtevät sydämestä, positiivisista arvoista ja vilpittömyydestä. Päättäjänä kuuntelen ja pyrin ymmärtämään heitä joiden elämään ne vaikuttavat kovimmin. Päätöksiä tehdessä pitää huomioida niiden vaikutukset läpi koko tamperelaisten kirjon. Oikeudenmukaisesta päätösten tekemisestä voi puhua vaan jos siinä otetaan huomioon myös vähempiosaiset. 

‒ Tampereessa on parasta ihmiset ja monipuolisuus. Vanhan teollisuuskaupungin ympärille on rakentunut kaunis, monipuolinen ja sopivissa määrin moderni ”pieni mutta silti riittävän suuri” kaupunki.

‒ Olen huolissani keskustan liiketoiminnan näivettymisestä ja sitä kautta työllisyystilanteesta. Bisnes on nykyään palveluissa, joten paikallisia sellaisia käyttämällä työllistää sekä pitää keskustan liiketoiminnan elossa. 

Koikkarilainen

‒ Asun avopuolison ja kolmivuotiaan poikamme kanssa Vuoreksessa. Kokemuksia on myös keskusta-asumisesta sekä lapsuudesta Koivistonkylässä, eli tuttavallisemmin Koikkarista.
Harrastuspiirini pyörii pääasiassa videopelikulttuurin parissa. Pelaamiseen on nykyään vähän aikaa, mutta ahmin aiheeseen liittyviä tietokirjoja ja seuraan pelikulttuuria aktiivisesti. Kirjoitan myös harrastusmielellä jonkin verran omaa sisältöä aihepiiristä. Pelit ovat varsinkin näin korona-aikana erinomainen tapa arjesta irtautumiseen.

Nörttikö?

‒ Olen toiminut sovellus- ja järjestelmäasiantuntijan tehtävissä pääasiassa asiakasrajapinnassa työskennellen. Tällä hetkellä toimin potilastietojärjestelmän tuki- ja ylläpitotehtävissä. Työhistoriani on asiakaspalvelupainotteista, mutta työtehtävieni sisältö on vaihdellut matkan varrella muutamaan otteeseen pysytellen kuitenkin aika kiinteästi IT-maailmassa. Asiakaspalvelu on yksi niistä asioista joista nautin, uskokaa tai älkää. Mikään ei voita hyvästä asiakaskohtaamisesta molemmille osapuolille syntynyttä tunnetta.

Petri Lehtinen

järjestelmäasiantuntija 

46 -vuotias 

asuu Vuoreksessa

sähköposti: veli.petri.lehtinen[at]gmail.com

 

 

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *