Artikkeli: Tampere

1.3.2021 klo 10:00

Terjo Linnanen: tamperelaisina kohti parempaa

Työpaikkani on minulle tärkeä. Ihmisiä työn takana ei kuitenkaan saa unohtaa. Päinvastoin heidän hyvinvointinsa on työelämän onnistumisen mittari.

Tamperelaiset kuntavaaliehdokkaat esittäytyvät, vuorossa Terjo Linnanen:

– Tampereen on oltava jatkossakin elinvoimainen, vireä ja tulevaisuuteen suuntautunut kaupunki. Tamperelaisen pitää voida luottaa siihen, että hänen oma elämänsä kulkee turvallisesti ja ennustettavasti kohti jotain parempaa, oli hän sitten yrittäjä, opiskelija, eläkeläinen tai mitä tahansa muuta. 

– Tärkein asia demokratiassa eivät ole vaalit vaan se, että vaaleilla valitut henkilöt ymmärtävät ja kuuntelevat heitä joita edustavat. Hyvä päättäjä on hän, joka kuuntelee ihmisiä päivittäin, oppii heiltä ja lisää ymmärrystään. Se on paras keino laajentaa yhteiskuntakäsitystään. Tätä työtä ei tehdä kerran neljässä vuodessa, vaan se on elämänmittainen prosessi. Siinä haluan olla mahdollisimman hyvä. 

– Tampereella on tehty monia asioita hyvin verrattuna oikeastaan mihin hyvänsä toiseen Suomen kaupunkiin. Tästä todistavat muun muassa valtakunnalliset tutkimukset, joissa kaupunkimme on jatkuvasti maan halutuimpia asuinpaikkoja. Tämä ei ole sattumaa, vaan suurten ja pienien tekojen summa, sanalla sanoen vähintäänkin erinomaista johtamista. Tätä taustaa vasten ei pidä unohtaa ongelmiamme. Esimerkiksi asuntojen hinnat ovat kohonneet kestämättömälle tasolle. Kaupungin talous on ollut jo useita vuosia rankasti alijäämäinen, joka luo massiivisia haasteita päättäjille tulevina vuosina. 

MM-kisajärjestäjä Pispalasta

– Olen Pispalan kyläidyllissä rivitalokämppää avopuolisoni kanssa asuttava kahden lapsen isä. Matkustelen mielelläni lähelle ja kauas, sekä harrastan historiaa, koukuttavia TV-sarjoja ja roolipelejä. Viime vuonna olin jopa mukana kotiseutuhenkisessä ryhmässä julkaisemassa Pispalan Tähren -lautapeliä, sekä järjestämässä kyseisen pelin ensimmäisiä maailmanmestaruuskilpailuja! Osin jo mainittuun historianharrastukseeni limittyy myös pitkäaikainen kiinnostukseni politiikkaa kohtaan. Yhteiskunta, sen menneisyys, nykypäivä ja tulevaisuus ovat aiheita joista jaksaisin keskustella rajattomasti. 

Toveri ja työnjohtaja

– Olen työskennellyt metalliteollisuudessa teräksen karkaisun parissa lähes 18 vuotta, kaiken aikaa saman työnantajan palveluksessa ATA Gears Oy:ssä. Aiemmin olin lämpökäsittelijä ja tuolloin myös osastomme luottamusmies, mutta pitkäaikaisen esimieheni eläköidyttyä ryhdyin osastomme työnjohtajaksi. Nykyisessä toimessani pyrin olemaan ennen kaikkea hyvä henkilöstöjohtaja. Motivoitunut työntekijä saa arvostusta muuallakin kuin juhlapuheissa. Hänen työnsä tuloksista ollaan aidosti kiinnostuneita ja häntä kuunnellaan. Kun heitä on monta, firma kuin firma saa heidän voimillaan ihmeitä aikaan. 

Terjo Linnanen

lämpökäsittelypäällikkö 

43 -vuotias 

asuu Pispalassa 

sähköposti: Linnanen.Terjo[at]gmail.com

facebook

 

 

Lue muut Tampereen vasemmiston kuntavaaliehdokkaiden esittelyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *