Artikkeli: Kulttuuri

27.10.2021 klo 11:18

Työväentanssit sunnuntaina Tampereella

Messukylän työväentalo löytyy osoitteesta Messukylänkatu 47, hieman Messukylän kirkolta Kangasalan suuntaan, kadun vasemmalla puolella. Perille pääsee linja-autoilla 9, 19, 40A ja 40B (Messukylän kirkon pysäkki) ja 6 (Kivikirkon pysäkki) (Kuva: Cai Melakoski)

Työväentanssit on muutaman innokkaan muusikon ja vasemmistoaktiivin yhdessä kehitetty konsepti, jonka tarkoituksena on viedä ihmiset takaisin työväentaloille tanssimaan.

Ammennamme inspiraatiota tapahtumaan menneen vuosisadan työväenkulttuurista, jossa isossa roolissa oli ajanvietto yhdessä tovereiden kanssa työväentaloilla. Siellä tanssittiin, naurettiin, iloittiin ja pidettiin hauskaa. Samaan tähtäämme tänä viikonloppuna!

Bändiltämme voitte odottaa upeita sovituksia 1960- ja 1970-lukujen laululiikeklassikoista.

Vantaalla tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vasemmistonuorten ja Vantaalla sijaitsevan Puistokulman työväentalon kanssa. Toivotamme kuitenkin jokaisen kiinnostuneen tervetulleiksi tansseihimme, olit sitten vasemmistonuori tai et.

Tampereella tapahtuma järjestetään Messukylän työväentalolla. Työväentalo ei ole esteetön. Tapahtumassamme noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä. Tanssit ovat myös päihteettömät, mutta pientä purtavaa ja virvokkeita on tarjolla.

Tansseihin on ennakkoilmoittautuminen, mutta jos lippuja on vielä tapahtumailtana jäljellä, voi sisään päästä oveltakin. Tapahtuma on maksuton. Ovet avautuvat Tampereella sunnuntaina 31.10 kello 17.30 ja soitto alkaa kello 18.00.

Lisää tietoa löydät Instagram- ja Facebook-sivuiltamme nimellä ”Työväentanssit”.

Ilmoittautuminen tansseihin (sekä Vantaan että Tampereen tapahtumiin)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *