Artikkeli: Lempäälä, Pirkanmaa

20.7.2022 klo 08:34

Aluevaltuustoryhmä jalkautui Kuokkalankosken markkinoille

Sateiseen säähän oli varauduttu sadetakein ja sateenvarjoin. Kuvassa poseeraavat Satu Kosola, Anne Nyman, Virva-Mari Rask, Esa Salminen sekä Anna Kontula.

Pirkanmaan vasemmiston aluevaltuustoryhmä vieraili Lempäälässä Kuokkalankosken markkinoilla viime lauantaina yhdessä Lempäälän vasemmiston kanssa. Aluevaltuustoryhmästä paikalla olivat valtuutetut Anna Kontula ja Anne Nyman sekä varavaltuutettu Satu Kosola. Epävakainen sää ei karkottanut markkinaväkeä, ja tarpeen tullen valtuutetutkin mahtuivat saman sateenvarjon alle.

Satu Kosola tarjosi markkinaväelle herneitä ja karkkeja. Myös sateenkaariavainnauhat vetosivat ihmisiin.

Kuokkalankosken markkinat ovat Lempäälän jokakesäinen tapahtuma, johon Lempäälän vasemmisto on aktiivisesti osallistunut. Lempäälän vasemmiston teltan luona perinteeksi on muodostunut muun muassa sanaristikkotehtävä, jota moni markkinoilla kävijä innostui tälläkin kertaa kokeilemaan. Tänä kesänä vasemmiston teltalla pääsi myös arvuuttelemaan, montako maalipurkin korkkia oli mahtunut lasilyhtyyn.

– Meille tärkeintä näissä tapahtumissa on, että voimme tavata ihmisiä ilman poliittista agendaa ja politiikasta saa tulla puhumaan, jos niin haluaa. Tällä kertaa Lempäälän vanhuspalveluiden huono tila herätti eniten keskustelua, aluevaltuuston varavaltuutettu ja Lempäälän kaupunginvaltuuston jäsen Satu Kosola kuvaili markkinatunnelmia. 

Aluevaltuutettu ja kansanedustaja Anna Kontula sai vastata monenlaisiin kysymyksiin muun muassa rajapolitiikasta. Taustalla kuvassa aluevaltuutettu Anne Nyman.

Aluevaltuutetut saivat markkinoilla mahdollisuuden keskustella aluevaltuustotyöskentelystä ihmisten kanssa, mutta kiinnostavia aiheita, joista tultiin kysymään ja kertomaan kommenttiakin, löytyi myös valtakunnan politiikasta. Erityisesti rajapolitiikasta tultiin keskustelemaan valtuutettu ja kansanedustaja Anna Kontulan kanssa.

Aluevaltuustoryhmä vieraili aiemmin heinäkuussa Orivedellä Längelmäveden kesäpäivässä ja elokuussa on tarkoitus jatkaa kuntien kiertämistä lokakuulle asti kestävän kiertueen muodossa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *