Artikkeli: Pirkanmaa, Vasemmisto

29.6.2023 klo 11:46

Tapaa vasemmiston aluevaltuutettuja Pirkanmaan kesätapahtumissa

Viime kesänä Kuokkalankosken markkinoilla Lempäälässä riitti vipinää epävakaasta säästä huolimatta. Aluevaltuutettu, kansanedustaja Anna Kontulaa sekä aluevaltuutettu Anne Nymania (takana) käytiin jututtamassa ahkerasti. (Kuva: Anna Weckström)

Pirkanmaan vasemmiston aluevaltuustoryhmän jäseniä tapaa kesällä monissa tapahtumissa ympäri Pirkanmaata. Aluevaltuutettuja ja muita ryhmän luottamushenkilöitä pääsee kesän aikana jututtamaan useissa tilaisuuksissa heinäkuusta elokuuhun saakka.

Heinäkuussa aluevaltuustoryhmä suuntaa ensiksi yhdessä Tampereen Vasemmiston kanssa Ruoveden Noitakäräjille. Joka kesä järjestettävässä tapahtumassa viikon verran kestävä ohjelma huipentuu käräjätorille, jonne aluevaltuustoryhmä ja Tampereen Vasemmisto osallistuvat. Teemana tämän vuoden käräjätorilla on lähiruoka ja yhteisöllisen ilonpidon merkitys hyvinvoinnille.

Viime vuoden tapaan aluevaltuustoryhmä jalkautuu heinäkuun puolessavälissä järjestettäville Kuokkalankosken markkinoille Lempäälään Lempäälän vasemmiston kanssa. Tästä seuraavaksi ryhmän edustajia on tavattavissa Ylöjärven Kurun markkinoilla, jossa telttaillaan Ylöjärven vasemmiston seurana.

Heinäkuu huipentuu Työväen Musiikkitapahtumaan, jossa aluevaltuustoryhmä ja Valkeakosken vasemmisto pitävät telttapaikkaa järjestötorilla perjantaina ja lauantaina. Paikalla järjestetään arpajaiset ja tavattavissa on aluevaltuustoryhmän jäseniä sekä paikallisia luottamushenkilöitä. 

Elokuussa Tampereen Hämeenpuistossa järjestetään puolueiden yhteinen Puistofiesta, jonne osallistuu Tampereen Vasemmiston aktiiveja ja Pirkanmaan vasemmiston aluevaltuustoryhmän jäseniä. Tapahtumassa on monipuolista ohjelmaa ja sen teemaksi on valikoitunut politiikka harrastuksena. 

Aluevaltuustoryhmä suuntaa elokuun aikana vielä Pirkkalan Suupantorille Pirkkalan vasemmiston kanssa. 

Tarkemmat tiedot tapahtumista sekä milloin ja missä voi tavata aluevaltuustoryhmän luottamushenkilöitä löytyy päivittyvästä Vasen Kaista -verkkolehden tapahtumakalenterista.

Lisää aiheesta muualla verkossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *