Artikkeli: Pirkanmaa, Vasemmisto

3.10.2023 klo 16:45

Aluevaltuustoryhmään saatiin uusia nimityksiä

Teija Hautanen on nousemassa Aatu Korhosen erottua aluevaltuuston varajäseneksi aluevaalilautakunnan käsittelyn jälkeen. Kangasalla asuva Toni Ilmaniemi tulee Korhosen tilalle vähän palveluita käyttävien valiokuntaan ja valkeakoskelainen Timo Villberg on uusi henkilöstöjaoston varajäsen. (Kuvat: Anna Weckström)

Aluevaltuuston vasemmiston varavaltuutettu Aatu Korhonen on jättänyt luottamustehtävänsä hyvinvointialueella paikkakunnalta muuton vuoksi. Varavaltuutetuksi Korhosen tilalle on nousemassa tamperelainen Teija Hautanen.

Korhonen on ollut jäsenenä vähän palveluita käyttävien valiokunnassa sekä Anne Nymanin henkilökohtaisena varajäsenenä henkilöstöjaostossa. Vähän palveluita käyttävien valiokuntaan valittiin Toni Ilmaniemi Kangasalta ja henkilöstöjaoston varajäseneksi työsuojeluvaltuutettu Timo Villberg Valkeakoskelta.

Aluevaltuusto vahvisti lokakuun kokouksessaan Korhosen eron aluevaltuuston varajäsenyydestä ja valiokunnan jäsenyydestä ja nimesi valiokuntaan Ilmaniemen. Jaostopaikoista päättävä aluehallitus myönsi Korhoselle eron henkilöstöjaoston varajäsenyydestä ja valitsi tilalle Villbergin syyskuussa.

Aluevaltuuston kokouksessa käsiteltiin myös Milka Hanhela ero tulevaisuus- ja strategiavaliokunnan varajäsenyydestä. Hänen tilalleen nimettiin varavaltuutettu Minna Malkamäki.

Hautanen on ollut mukana aluevaltuustoryhmän toiminnassa mukana hyvinvointi- ja kokonaisturvallisuusvaliokunnan varajäsenenä. Hänestä tulee varavaltuutettu, kun aluevaalilautakunta käsittelee asian seuraavassa kokouksessaan.

Hautanen työskentelee sekä sosiaalityöntekijänä Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten oikeuspsykiatrian yksikössä että osa-aikaisena sosiaalityön yliopistonlehtorina Tampereen yliopistossa. Tärkeäksi teemaksi aluevaltuustotyöskentelyssä hän nimeää palveluista huolehtimisen Pirkanmaan alueella.

– Vaikka olen tamperelainen, niin Ruovedeltä kotoisin olevana ja siellä mökkeilevänä tunnen läheiseksi myös Pirkanmaan reuna-alueiden asukkaiden palveluista huolehtimisen, hän kommentoi.

Uusi vähän palveluita käyttävien valiokunnan jäsen Toni Ilmaniemi työskentelee anestesiasairaanhoitajana Coxassa. Hän on myös Kangasalan vasemmiston puheenjohtaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *