Artikkeli: Uutiset 2013–2018

25.1.2014 klo 08:16

Ratinanrantaan toivotaan parempia bussiyhteyksiä

Teksti: VASEN KAISTA, kuva: PENTTI HÄNNINEN

Ratinanrantaan on viime vuosien aikana noussut komea asuinalue, jossa on myös senioritaloja.  Alue  alkaa olla valmis, mutta edelleen ilman mm. lähikauppoja ja julkista liikennettä.

Hatanpään valtatien pysäkki keskikaupungilta tultaessa on vasta pitkästi Viinikanlahden puhdistamon jälkeen. Keskikaupungille mentäessä Hatanpään valtiellä on pysäkki juuri ennen Tampereentien risteystä.  Sinnekin on varsin pitkä matka kävellä Ratinanrannasta.

– Tampereen valtatiellä ei julkista liikennettä ole lainkaan, kertoo valtuutettu Sirkkaliisa Virtanen.  Hän on saanut yhteydenottoja alueen asukkailta ja esittääkin tammikuun kaupunginvaltuuston kokouksessa jättämässään aloitteessa, että Tampereen valtatielle järjestetään julkista liikennettä niin, että Voimakadun  tuntumaan saadaan pysäkki molemmille puolille tietä. Myös Hatanpään valtatielle tulee järjestää bussipysäkki  heti Tampereen valtatien ja Hatanpään valtatien jälkeen.

Sirkkaliisa Virtasen lisäksi aloitteen allekirjoitti koko vasemmistoliiton valtuustoryhmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *