Artikkeli: Uutiset 2013–2018

20.7.2015 klo 09:48

Ennuste: viileään kesään hetkeksi raju muutos

Valmu_teemakuva2_960x315

OLYMPUS DIGITAL CAMERATeksti: HEIKKI TOIVAINEN Kuvat: TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA
Jos sinusta tuntuu, että tänä kesänä ei kunnon kesää tule, niin erehdyt. Vasemman Kaistan toimittaja ennustaa loppuviikoksi kunnon hellettä ja vain Valkeakoskelle. Torstaina 23.7. mäjähtää käyntiin Työväen Musiikkitapahtuma Lokomon kasvatti Pate Mustajärven ja Popedan johdolla. Aikaisemmin samana iltana tulee herkempääkin, kun Maija Vilkkumaa tulkitsee elämää omilla kauniilla kappaleillaan.

Lisää on tulossa perjantaina, lauantaina ja vähän vielä sunnuntaina. Festarikansa saa nauttia Tervasaaren tehtaan varjossa muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

On menoa ja meininkiä.

Vuokko Hovatta (kuvassa) ja Sinikka Sokka ovat perjantai-illan Toverit herätkää -konsertin solisteina.
Vuokko Hovatta (kuvassa) ja Sinikka Sokka ovat perjantai-illan Toverit herätkää -konsertin solisteina.

Kuka johtaa ja ketä? Kohdellaanko sinua reilusti työssäsi? Ovatko johtajat vain omaan napaansa tuijottavia määräilijöitä vai osaavatko he keskustella ja antaa arvoa sinun mielipiteillesi? Kansan mitta alkaa olla täynnä irtisanomisia ja töiden siirtoa ulkomaille? Tästä keskustellaan perjantaina ja keskustelijoina ovat muun muassa Matti Apunen ja Antti Rinne.

Valkeakoski tarjoaa hyvät puitteet viihtyä. Tarjolla on ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja toreja, ja ihmiset ovat leppoisia ja vieraanvaraisia. Jos olo tulee liian kuumaksi ja levottomaksi, niin kävely Apian siltojen lenkillä auttaa ja rauhoittaa. Tai voit piipahtaa Sääksmäellä ja nauttia luonnosta Voipaalan kartanon alueen puistossa ja Rapolan harjulla muinaishistoriaamme tutustuen. Valkeakoskella on myös useita taidenäyttelyjä, joista voit kysellä kaupungin matkailuinfosta. Eli jokaiselle jotakin, hikeä, hyvää mieltä, auringonottoa ja ripaus vettä aamuyön tunneille.

 

Asiasta enemmän:

Työväen Musiikkitapahtuman ohjelma

|||

Pirkanmaan vasemmistolla on oma piste Valmun tapahtumatorilla

Vaöleakosken soittokunta esiintyy muun muassa  perjantain avajaisissa, joihin on vapaa pääsy.
Valkeakosken soittokunta esiintyy muun muassa perjantain avajaisissa, joihin on vapaa pääsy.

|||

KESÄKAISTA on juttusarja, jossa Vasen Kaistan toimittajat jakavat elämyksiään eri puolilta kesäsuomea, ehkä kauempaakin. Myös menovinkit ovat kuvassa mukana.

Kesäkaistalla ilmestynyt:
Kesäkaista: Hatanpään arboretum (14.7.)
Tervanpoltto tuoksui Narvan markkinoilla (15.7.)
Kesäkaista löytöretkellä Tähtirannassa (16.7.)
Ennuste: Viileään kesään hetkeksi raju muutos (20.7.)
Sarja jatkuu.

Kesäkaistan tunnuskuva: Cai Melakoski

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *