Artikkeli: Uutiset 2013–2018

26.4.2017 klo 17:55

Neljäkymmentä vapputapahtumaa Pirkanmaalla

Kuvakooste osasta vuoden 2016 vapputapahtumia.

 

Pirkanmaalla järjestetään tänäkin vuonna noin neljäkymmentä työväenjärjestöjen vapputapahtumaa, joiden järjestelyissä vasemmistoliiton jäsenet ovat osallisena: marsseja, juhlia, muistotilaisuuksia, kahvitilaisuuksia, työväenlaulujen yhteislaulutilaisuuksia.

Toimituksen tietoon tulleet tapahtumat on koostettu omalle sivulleen Vappujuhlat 2017, joka löytyy tuosta yläoikealta ja tämän linkinkin takaa:
Pirkanmaan vappujuhlat 2017

Vasemmistoliiton europarlamentaarikko Merja Kyllönen urakoi tämän vapun Pirkanmaalla, hän puhuu Nokialla, Tampereella ja Sastamalassa. Tampereen juhlassa puhuu myös SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne. Kansanedustaja Anna Kontula puhuu Lempäälässä ja Virroilla ja entinen kansanedustaja Mikko Kuoppa Akaassa.

Vasemmiston Pirkanmaan piirijärjestön puheenjohtaja Sinikka Torkkola puhuu Parkanossa ja piirin toiminnanjohtaja Jukka Kinos Ruovedellä.

Vapputilaisuuksissa puhuu myös suuri joukko uusia vasemmistovaltuutettuja ja muita aktiiveja, Mirka Löf ja Hannamaija Oinonen Hämeenkyrössä ja Ikaalisissa, Ranja Aukee Kangasalla, Sari Wallenius Hauholla, Veera Kiretti Valkeakoskella, Erkki Moisio Viljakkalassa ja Anna Jukantupa Ylöjärvellä.

|||

Raportteja Pirkanmaan edellisvuosien vapputapahtumista Vasen Kaistassa:
2016
2015 (osa 1)
2015 (osa 2)
2014

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *