Artikkeli: Uutiset 2013–2018

13.9.2017 klo 21:58

Lempäälä vuonna 2025

Lempäälän vasemmiston valtuutetut ja luottamushenkilöt innostuivat kuntalaisten tulevaisuuden näkymistä. Kuvassa edessä vasemmalta Esa Salminen, Riku Floman ja Hannele Lehikoinen. Takana vasemmalta Satu Kosola, Satu Lepola ja Tarja Rossi. Kuva: Lempäälän vasemmisto.

 

Teksti: ESA SALMINEN    
Sata lempääläläistä kokoontui maananantaina upouudella Virta-kampuksella kuulemistilaisuuteen. Paikalla oli myös paljon vastavalittuja valtuutettuja.

Tilaisuus oli aluksi kankea ja jäykkä. Mutta kun kuntalaiset jakautuivat ryhmiin ideoimaan Lempäälän tulevaisuutta, tunnelmakin vapautui.

Millainen Lempäälä olisi vuonna 2025. Kehittämisideoita lenteli ilmassa: uimahalli, puistomainen keskusta, vanhusten huomioon ottaminen rakentamisessa, tehokkaampi kaavoitus, kirjaston laajemmat aukiolot, toritoiminnan kehittäminen, lähi- ja luomuruoan kehittäminen kouluissa ja sisäilman kartoitus kouluissa ja päiväkodeissa. Valtuutetut kuuntelivat kuntalaisten ideoita herkällä korvalla. Jotkut valtuutetut intoutuivat kehumaan muutamia ideoita.

Lisää aiheesta Vasemmassa Kaistassa

Uimahalli Lempäälän mahdollisuus (8.6.2017)

Lisää aiheesta muualla verkossa

Osallistu ja vaikuta Lempäälässä (Lempäälän kunnan verkkosivu)

 

*

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *