Artikkeli: Uutiset 2013–2018

18.10.2017 klo 06:50

Akaan vasemmistoliiton johto uudistui

Akaan vasemmistoliiton uudella puheenjohtajalla Juhani Jaralla on erittäin vahva ammattiyhdistystausta. (Kuva: Wanda Lindgren.)

 

Teksti:  WANDA LINDGREN, SUVI SOININEN    
Akaan vasemmistoliitto valitsi syyskokouksessaan osastolle uuden johdon tammikuun alussa alkavalle toimikaudelle. Puheenjohtajana toiminut kunnanvaltuutettu Matti Humaloja luopuu puheenjohtajan paikastaan tämän kauden jälkeen. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Humalojan aloitteesta Juhani Jara. Hän on aiemmin toiminut Akaan vasemmistoliiton johtokunnan jäsenenä sekä Akaan kaupungin henkilöstöjaoston jäsenenä.

Maanantaina Viialan Sampolassa pidetyssä syyskokouksessa valittiin Akaan vasemmistoliitolle myös uusi johtokunta. Varapuheenjohtajaksi valittiin Suvi Soininen ja sihteeriksi Jari Laihia.  Johtokunnan jäseniksi valittiin Jorma Kivi, Marjatta Kivi, Jorma Kuusinen, Jari Laihia, Wanda Lindgrèn, Jukka Saari, Pirkko Seppi ja Tuija Toivonen-Perttunen ja varajäseniksi Timo Heino, Heikki Hietala, Leila Jussila ja Anja Mäkelä. Valinnoissa otettiin huomioon vasemmistoliiton linja edistää tasa-arvoa päätöksenteossa.

Tulevassa toiminnassa Akaan vasemmistoliitto nostaa  keskeisiksi teemoiksi avoimuuden ja vuorovaikutuksen kehittämisen. Toiminnassa panostetaan viestintään, tiedotukseen ja toiminnan lisäämiseen. Lähtökohtana ovat vasemmistoliiton tavoitteet, joista ensimmäisenä ovat toiminnan avoimuus kuntalaisten suuntaan sekä avoin dialogi puolueen kannattajakunnan ja päättäjien kesken.  Akaan vasemmistoliitto pyrkii vaaliteemojensa mukaisesti kehittämään kuntalaisaktiivisuutta, kasvua sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia ja avointa keskustelevaa ilmapiiriä.

 

Lisää aiheesta Vasemmassa Kaistassa

Akaan pienentynyt valtuusto täytti luottamuspaikat (18.6.2017)

Akaan valtuusto pieneni, vasemmisto menetti vain yhden paikan (15.4.2017)

 

Lisää aiheesta muualla verkossa

Akaan vasemmistoliiton verkkosivut

Akaan vasemmistoliiton FB-sivu

Akaan vasemmistoliiton FB-ryhmä

 

*

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *