Artikkeli: Artikkelit 2013–2018

7.1.2018 klo 07:34

Brysselin suihku yhdisti maailmanparantajat

Suora puhe huumorin kera yhdistää Merja Kyllöstä ja Minna Minkkistä. (Kuva: Minna Minkkisen kotiarkisto.)

 

MINNA MINKKINEN   
Tapasin Merja Kyllösen ensimmäistä kertaa Brysselissä, kun olimme Esko Seppäsen vieraana. Vuotta en tarkalleen muista, joko 2005 tai 2006. Jaoimme Merjan kanssa huoneen ja meistä tuli kavereita samoin tein. Muistan reissusta, että emme osanneet kumpikaan käyttää hotellihuoneen suihkua ja haimme hotellin respasta apua, että tulkaa nyt meille tolloille näyttämään, miten suihku toimii.

Nyt kun katsoin Merjan instagram-videota, jossa hän kertoo olleensa Kainuussa kolme päivää ilman sähköä, naurattaa tuo Brysselin suihkuepisodi. Ja se on se mitä Merjassa arvostan, että jos on sähköt poikki kolme päivää, niin sitten pärjätään sen mukaan. Sisukkaasti mennään eteenpäin vaikka mitä tulisi eteen.

Vaikka tulemme Merjan kanssa täysin erilaisista ympäristöistä, minä Tampereen Hervannan betonilähiöstä ja Merja Kainuun rauhasta, niin meitä yhdistää palo parantaa maailmaa. Eniten olen pitänyt Merjan tavasta huolehtia tovereista. Parhaita keskustelujamme ovat turvallisuuspolitiikan lisäksi olleet ihmisten jaksaminen, turhat odotukset, stressi ja kiusaaminen. Ja suoraan puhuminen, huumorilla höystettynä se toimii aina.

Ansaitsemme presidentin, jolla on isompi sydän kuin pankkitilin saldo. Siksi kirjoitan presidentinvaaleissa äänestyslappuun numeron 2.

 

|||

Merja (”Mertsi”, ”Kyllikki”) Kyllönen. Syntynyt 1977 Suomussalmella, asuu Suomussalmen Pesiökylässä puolisonsa ja kolmen koiran kanssa.

Mertsin matkassa, Kyllikillä kylässä  -juttusarjassa kuvataan kohtaamisia presidenttiehdokas Merja Kyllösen kanssa.

 

Mertsin matkassa, Kyllikillä kylässä -juttusarjan muut kirjoitukset:

Presidentti ja arvomaailma (19.1.2018)
Merjan kanssa Arkadianmäellä (18.1.2018)
Yksi puhelu vakuutti (16.1.2018)
Meidän Merja (9.1.2018)

 

Lue lisää muualta verkosta:

Arvon presidentti, Merja Kyllönen (Vaalikampanjasivut) 

Merja Kyllönen ‒ MEP Täydellä tarmolla & suurella sydämellä (Kotisivut) 

 

*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *