Näkökulma

24.1.2019 klo 08:57

Sipilän hallitus on sinisten vanki

Pääministeri Juha Sipilä kommentoi sote-uudistuksen tilannetta ja aikataulua medialle eduskunnassa kesäkuussa 2018, (Kuva Teemu Hotti, valtioneuvoston kanslian kuvapalvelu.)
Rauno Kesseli (Kuva: valokuvaamo Luova.)

RAUNO KESSELI
Tätä on vähemmistön diktatuuri. Sinisten hallitusryhmä, jolla on peräti yhden prosentin kannatus mielipidetiedustelujen mukaan kansan keskuudessa, kyykyttää Sipilän hallitusta, kun se vaatii kansainvälisten ihmisoikeussopimusten tulkinnan tarkastelua liittyen maahanmuuttajien raiskausepäilyihin.

Taustalla on tietysti se, että hallitus yrittää päättää vielä tällä hallituskaudella sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistuksesta.  Ilman Sinisten tukea sotelait eivät mene läpi eduskunnassa. ”Ottakaa varas kiinni”, huutaa varas ja nauraa partaansa, kun kansa ryntää pelästyneen viattoman juoksijan perään.

Kansan huomio yritetään kiinnittää nyt vain ja ainoastaan näihin maahanmuuttajien tekemiin raiskauksiin. Taustalla tapahtuu kuitenkin paljon muuta. On tärkeää, että raiskauksiin ja lasten hyväksikäyttöön puututaan ja lainsäädäntöä kiristetään tuomitessa näistä teoista. Kannattaa kuitenkin huomata, että tuleva eduskunta päättää näiden lakien ohella paljon sellaisista asioista, jotka vaikuttavat meidän kaikkien arkeen.

Kirjoittaja on vasemmistoliiton valtuutettu Ylöjärveltä.

*

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *