Artikkeli: Suomi

10.2.2019 klo 14:59

Videouutisia englanniksi: hoitajamitoitus ja ministeriön madonluvut

Tatu Ahposen avaa englanninkielisissä videouutisissa suomalaisen hyvinvointivaltion viime päivien tapahtumia. (Kuvakaappaus videolta. Sinikka Torkkola.)

VK     
Tatu Ahposen Welfare Status -sarja kertoo suomalaisesta politiikasta ja etenkin hyvinvointivaltion tilasta englannin kielellä. Tässä jaksossa, jossa summataan viimeisten kahden viikon keskustelut, pureudutaan Esperi Care -tapaukseen, yksityisen terveydenhuollon ongelmiin ja kokoomuksen rämpimiseen kysymyksen parissa. Lisäksi käsitellään valtiovarainministeriön madonlukuja ja laajempaa vyönkiristyksen politiikan trendiä.

The Welfare Status series by Tatu Ahponen discusses Finnish politics and particularly the status of the welfare state in English. In this episode, summing up the last two weeks of debate, the focus is on the private health care company Esperi Care, the problems of private health care in general, and the problems of the National Coalition party with this question. Additionally, we focus on  dire news for economy given by the Ministry of Finance and the more extensive trend of austerity in Finnish politics..

Ahposen uutiset voit katsoa Vasen Kaista -verkkolehden YouTube-kanavalta

*

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *