Artikkeli: Pirkanmaa, Vasemmisto, Virrat

24.8.2022 klo 12:23

Vasemmiston aluevaltuustoryhmä tapaa virtolaisia ja tutustuu Keiturin Soteen 

Vasemmistoliiton aluevaltuustoryhmä vierailee Virroilla torstaina. Työväentalolla on viideltä kaikille kiinnostuneille keskustelutilaisuus, jossa pohditaan vuodenvaihteessa aloittavan hyvinvointialueen vaikutuksia Virtain sosiaali- ja terveyspalveluihin. (Kuva: Sinikka Torkkola)

Pirkanmaan vasemmiston aluevaltuustoryhmä vierailee Virroilla huomenna, torstaina. Vierailulla  ovat mukana aluevaltuutetut Milka Hanhela ja Anne Nyman,  vara-aluevaltuutettu Sinikka Torkkola sekä aluevaltuustoryhmän koordinaattori Anna Weckström.  Ryhmä tutustuu Keiturin Soteen sekä tapaa virtolaisia kaikille avoimessa keskustelutilaisuudessa Virtain työväentalolla.

Keiturin Sote on Virtain kaupungin omistama tytäryhtiö, joka järjestää sositaali- ja terveysalvelut Virroilla ja Ruovedellä. Paikka valikoitui tutustumiskohteeksi paikallisten ehdotuksesta. Aluevaltuustoryhmä tutustuu vierailun aikana Virtain terveyskeskukseen ja tarkoituksena on myös kuulla mahdollisimman kattavasti sosiaali- ja terveyspalveluiden tilanteesta. Ryhmä pääsee myös käymään tutustumiskäynnillä tehostetun palveluasumisen yksikössä Vihriälän ryhmäkodissa. 

Virtain vierailu on osa aluevaltuustoryhmän syyskiertuetta, jossa käydään Pirkanmaan eri kunnissa tutustumassa sote- ja pelastuspalveluihin sekä kuulemassa paikallisia. Aluevaltuustoryhmän syyskiertueelle valikoitui Pirkanmaan kuntia, joilla ei ole omaa valtuutettua vasemmiston ryhmässä aluevaltuustossa. Virroilta aluevaltuustoryhmän toiminnassa mukana on strategia- ja tulevaisuusvaliokunnan varajäsen Katja Kotalampi, joka on myös ollut suunnittelemassa Virtain vierailua

Aluevaltuustoryhmä vierailee aktiivisesti eri Pirkanmaan kunnissa. Kesän aikana valtuutetut vierailivat tapahtumissa Orivedellä ja Lempäälässä. Syksyllä suunnitelmissa on käydä noin neljässässä kunnassa. Seuraavaksi ryhmä vierailee Ylöjärvellä-, jossa käydään lauantaina 10. syyskuuta. 

Lisää aiheesta Vasen Kaista-verkkolehdessä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *