Artikkeli: Tampere, Vasemmisto

27.2.2024 klo 11:31

Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Liban Sheikh eroaa muuton vuoksi

Jouni Sirénin, Liban Sheikhin ja Kaista Kortesojan puolikuvat
Luottamustehtävät vaihtuvat. Liban Sheikhin valtuustossa korvaa Jouni Sirén. Kaisa Kortesoja aloittaa varavaltuutettuna. (Kuvakollaasin yksilökuvat valokuvaamo Luova)

Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Liban Sheikh eroaa Helsinkiin muuton vuoksi valtuustosta ja muista kunnallisista luottamustehtävistään. Sheikh on toiminut valtuutettuna edellisistä kuntavaaleista 2021 lähtien. 

Sheikhin tilalle kaupunginvaltuustoon nousee vasemmistoliiton ensimmäinen varavaltuutettu, Jouni Sirén. Uutena varavaltuutettuna aloittaa Kaisa Kortesoja.

Sheikh työskentelee ammattiliitto Jytyssä Helsingin toimistossa aluetoiminnan asiantuntijana. Hän toteaa tasapainoilun kahden eri kaupungin välillä olevan haastavaa. Pitkällisen harkinnan jälkeen hän on päätti muuttaa Helsinkiin. 

– Tampere on merkinnyt minulle paljon, ja olen vaikuttanut tässä työläiskaupungissa vuodesta 2013 lähtien, jolloin aloitin opinnot paikkakunnalla. Jätän Tampereelle paljon lämpimiä muistoja, sanoo Sheikh ja kiittää kaikkia äänestäjiään saamastaan luottamuksesta ja mahdollisuudestaan vaikuttaa tamperelaisten asioiden kehittämiseen.

Sheikh eroaa myös luottamustehtävistään Tampereen elinvoima- ja osaamislautakunnan jäsenenä ja Pirkanmaan maakuntavaltuuston varajäsenenä. Uusia jäseniä näihin luottamustehtäviin ei ole vielä valittu. Valinnan tekevät Tampereen vasemmiston kunnallistoimikunta ja valtuustoryhmä yhteiskokouksessaan. 

 

Lisää aiheesta Vasen Kaista-verkkolehdessä:
Lisää aiheesta muualla verkossa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *